to czytaj na głosDavidFx pisze:Rzeznik pieknie spada oczywiscie jestem w grubej esce
-- Dodano: 19 paź 2016, 8:50 --
Was zaskakuje rynek za kazdym razem a ja go czytam nie nakladam zadnych iluzji co musi sie wydarzyc po prostu podazam za grubasem tylko w taki sposob osiagniecie sukces czego wam zycze ale zeby tak sie stalo musicie to zrozumiec poczuc ze tak jest bo wiedziec o tym a zrozumiec to jest daleka droga
DayTrading: Środa 19.10.2016
Re: DayTrading: Środa 19.10.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
I już jestem na plusie.. ale kusi, zeby wszystko zamknąć..strasznie
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Nie da rady, to co zdola przeczytac kilka sekund pozniej juz nie ma sensu, po prostu trzeba byc jak Flash czyli bardzo szybkim... ehh ze ja taki nie jestem...PipsKong pisze:to czytaj na głosDavidFx pisze:Rzeznik pieknie spada oczywiscie jestem w grubej esce
-- Dodano: 19 paź 2016, 8:50 --
Was zaskakuje rynek za kazdym razem a ja go czytam nie nakladam zadnych iluzji co musi sie wydarzyc po prostu podazam za grubasem tylko w taki sposob osiagniecie sukces czego wam zycze ale zeby tak sie stalo musicie to zrozumiec poczuc ze tak jest bo wiedziec o tym a zrozumiec to jest daleka droga![]()
![]()
![]()
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
-
Tomasz196407
- Fanatyk

DavidFx pisze:
jak sie robi taka linie kreskową i napis sell
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wytrzymałem i zamknąłem. Odrobiłem wszystkie straty, ale wciąż jestem w okolicy zera. 
Ostatnio zmieniony 19 paź 2016, 09:58 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
e tam wszystko zależy od interwału ;]rabit pisze:Nie da rady, to co zdola przeczytac kilka sekund pozniej juz nie ma sensu, po prostu trzeba byc jak Flash czyli bardzo szybkim... ehh ze ja taki nie jestem...![]()
![]()
![]()
mi 100 pipsów na walutach nie robi różnicy ;]
ja walczę o 500 lub 1000
-- Dodano: śr 19-10-2016, 8:58 --
ja zrobiłem BE i niech się dzieje co tam sobie chce ;]Świeżak44 pisze:Nie wytrzymałem i zamknąłem. Odrobiłem wszystkie straty, ale wciąż jestem w okolicy wyjściowej.
aczkolwiek rację masz
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Bardzo mocno mnie kusiło, bo 10585 to było moje założenie minimum ze wczoraj. Jest opcja że spadną do 10555, ale po co ryzykować, jak miałem 3 loty? Teraz trzeba się rozejrzeć za jakims pewnym setupem , z porządną dywergencja a nie jakies zgadywanie na wsparciach/oporach..
PS. Konto uratowane, przykro mi David 
Ostatnio zmieniony 19 paź 2016, 10:03 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
a na realnym rachunku bedziesz mial 0.03 lota i zarobisz 1,48 zł heheeŚwieżak44 pisze:Bardzo mocno mnie kusiło, bo 10585 to było moje założenie minimum ze wczoraj. Jest opcja że spadną do 10555, ale po co ryzykować, jak miałem 3 loty?
Świeżak juz pora sie ogarnac albo bierzesz sie za cos konkretnie albo daj sobie spokuj
Ostatnio zmieniony 19 paź 2016, 10:02 przez DavidFx, łącznie zmieniany 1 raz.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
a grałeś już kiedyś real ???Świeżak44 pisze:Bardzo mocno mnie kusiło, bo 10585 to było moje założenie minimum ze wczoraj. Jest opcja że spadną do 10555, ale po co ryzykować, jak miałem 3 loty? Teraz trzeba się rozejrzeć za jakims pewnym setupem na M15.. PS. Konto uratowane, przykro mi David