DayTrading: Piątek 14.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 14.10.2016
Ale silny trend.. wyrywają bez żadnych korekt. 10575 pójdzie lekko..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
no polecieli ładnie , dobrze że nie mam marginuŚwieżak44 pisze:Ale silny trend.. wyrywają bez żadnych korekt. 10575 pójdzie lekko..

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Czemu się dziwisz, wczoraj to przewidziałeś !Świeżak44 pisze:Ale silny trend.. wyrywają bez żadnych korekt. 10575 pójdzie lekko..

Tolmonnika pisze:Czemu się dziwisz, wczoraj to przewidziałeś !Świeżak44 pisze:Ale silny trend.. wyrywają bez żadnych korekt. 10575 pójdzie lekko..
hehe ;] prawda ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Przebili bez wahania linię wzrostową na H1, więc wygląda że mogą wystrzelić wysoko. Może to było jakieś fałszywe wyjście z tej wielkiej konsoli do tej pory??? Amerykanie tak bardzo chcieli się skorekcić, jak tylko mogli, to może teraz lecim na nowe szczyty? W każdym razie na H1 wzrostowo i na H4 wzrostowo na DAx-ie.. A to wywalanie bez korekt najlepiej świadczy o sile wzrostów, co nie?
Następną barierą będzie ta banda spadkowa na czerwono. W zasadzie tworzy z linią wzrostów ogromną chorągiew/trójkat. Jak z tego wyjdą bedzie określało trend na następne kilka miesięcy.
-- Dodano: 14 paź 2016, 11:39 --

-- Dodano: 14 paź 2016, 11:41 --
O już poszli! Ledwo post napisałem... teraz ta banda spadkowa. Teraz już nie będzie łatwo. Prawdopodobnie poczekają z tym na amerykanów..
Następną barierą będzie ta banda spadkowa na czerwono. W zasadzie tworzy z linią wzrostów ogromną chorągiew/trójkat. Jak z tego wyjdą bedzie określało trend na następne kilka miesięcy.
No ale że bez korekt to nie przewidziałem..Tolmonnika pisze:Czemu się dziwisz, wczoraj to przewidziałeś !Świeżak44 pisze:Ale silny trend.. wyrywają bez żadnych korekt. 10575 pójdzie lekko..

-- Dodano: 14 paź 2016, 11:41 --
O już poszli! Ledwo post napisałem... teraz ta banda spadkowa. Teraz już nie będzie łatwo. Prawdopodobnie poczekają z tym na amerykanów..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czy ty coś widzisz w tym "wesołym miasteczku" ???Świeżak44 pisze:Przebili bez wahania linię wzrostową na H1, więc wygląda że mogą wystrzelić wysoko. Może to było jakieś fałszywe wyjście z tej wielkiej konsoli do tej pory??? Amerykanie tak bardzo chcieli się skorekcić, jak tylko mogli, to może teraz lecim na nowe szczyty? W każdym razie na H1 wzrostowo i na H4 wzrostowo na DAx-ie.. A to wywalanie bez korekt najlepiej świadczy o sile wzrostów, co nie?
No ale że bez korekt to nie przewidziałem..Tolmonnika pisze:Czemu się dziwisz, wczoraj to przewidziałeś !Świeżak44 pisze:Ale silny trend.. wyrywają bez żadnych korekt. 10575 pójdzie lekko..

Wszystko się przydaje. Zobacz jak pięknie zadziałała czerwona banda spadkowa wyznaczona kilka tygodni temu. A przy powiększeniu do M1 tych lini tyle nie widać. Nie jest tak źle. 

Wybacz ale ja nic nie widzę !Świeżak44 pisze:Wszystko się przydaje. Zobacz jak pięknie zadziałała czerwona banda spadkowa wyznaczona kilka tygodni temu. A przy powiększeniu do M1 tych lini tyle nie widać. Nie jest tak źle.

Myślę, że oni trochę przeszarżowali. Jest spora różnica z SP500 w tych zwrostach. Amerykanie jak wejdą mogą to skorekcić. TP wziąłem, ale dalej poczekam na jankesów.
-- Dodano: 14 paź 2016, 11:56 --
Trzeba by się zastanowić, jak i dokąd oni wyjda z tego wielkiego trójkata miedzy czerwoną linia spadków a niebieską wzrostów. Czy pójda na nowe szczyty czy się całkiem zawalą?
-- Dodano: 14 paź 2016, 11:56 --
Trzeba by się zastanowić, jak i dokąd oni wyjda z tego wielkiego trójkata miedzy czerwoną linia spadków a niebieską wzrostów. Czy pójda na nowe szczyty czy się całkiem zawalą?