w takim trendzie jak ma teraz rzeźnik dobry wskaźnik rangowy pomaga wychwycić koniec korekty nawet na m5
oscylatory oparte o srednie wkładamy między bajki, krecą spiralki na dole, aż wyłażą na podstawę monitora, czy biurko jeśli ktos ma wiszace jak ja
Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 17:07 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
w takim trendzie jak ma teraz rzeźnik dobry wskaźnik rangowy pomaga wychwycić koniec korekty nawet na m5
rzeźnik to jest taki wyższy brat kabla i żyją swoim życiem rodziny brexitów...
źle do tego podchodzisz, na wykresie widac wszystko, TV mozesz wyłączyć i cieszyć się brakiem abonamentu RTV
z wykresu wyczytasz nawet wynik wyborów, gdyby były notowane
pr7emo pisze:
jedyne co zarabia to uJ
do roboty sie weź
Davidzie zrealizowałem, teraz proszę o jedno podciag rzezimieszka powyzej 127, nie wierzysz, to patrz, tam dam takie przyłozenie na S, ze aż brok na fotelu MM podskoczy
Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 17:17 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:
rzeźnik to jest taki wyższy brat kabla i żyją swoim życiem rodziny brexitów...
źle do tego podchodzisz, na wykresie widac wszystko, TV mozesz wyłączyć i cieszyć się brakiem abonamentu RTV
z wykresu wyczytasz nawet wynik wyborów, gdyby były notowane
pr7emo pisze:
jedyne co zarabia to uJ
do roboty sie weź
dobrze wiem, nazewnictwo wzięło się z tego że kain zabił abla Kablem i to była rzeźnia, ale ten kto nazywał te pary walutowe robił to po pijanemu i się pomylił, jednak to zostało