DayTrading: Wtorek 11.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 11.10.2016
Przemo czym się sugerujesz w swoich trejdach bo widzę ze podobnie myślimy...
na FX nie da sie mało zarabiać, wystarczy dołozyć zero do depozytuPipsKong pisze:dalej nie zarabiam tak dużo i pewnie, bym mógł nie pracować-rookie- pisze:
Poważnie piszesz, 10 lat i dalej nic?
o to mi chodziło![]()
![]()
sa ludzi, którzy mogliby nauczyc FX w 15minut, problem ze znaleźć takiego to fiu fiu, łatwiej znaleźć robotę

TP nr 1 GBP/JPY 126,50 i 400%

Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 16:31 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Na fx możesz znać zasady ale wyczucia rynku nie nauczysz się w 15 minut. Tych delikatnych niuansów krore decydują ze trejd jest na plus a nie na minus.
nie nzam definicji wyczucia na FX, tylko reguły spisane na kartce, one po prostu są, wyczucie to mozna miec czasu albo stylu ubierania, wśiadłeś David w rzeźnika, czy dalej brykaszJackal pisze:Na fx możesz znać zasady ale wyczucia rynku nie nauczysz się w 15 minut. Tych delikatnych niuansów krore decydują ze trejd jest na plus a nie na minus.

inna kwestia jest psychologia, bo jeśli sie traciło, to jak zacznie sie zarabiać, to wbrew pozorom, człowiek sam w to nie wierzy i staje się mega ostrozny jak DonKing pewnie, na FX znacznie łatwiej jest tracic niz zarabiać

Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 16:43 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:nie nzam definicji wyczucia na FX, tylko reguły spisane na kartce, one po prostu są, wyczucie to mozna miec czasu albo stylu ubierania, wśiadłeś David w rzeźnika, czy dalej brykasz

podobnie myślimy bo nauczyliśmy się nie popełniać błędówJackal pisze:Przemo czym się sugerujesz w swoich trejdach bo widzę ze podobnie myślimy...
ja gram skalp, czekam na cofnięcia i łapię pozycję sell limitami
aktualnie uczę się grać mniejszymi pozycjami i dalej kłaść zlecenia zabezpieczające w celu utrzymania stabilnej ścieżki wzrostu equity zamiast większymi pozycjami i stać w miejscu
nazywaj to jak chcesz, najstarsi szamani wiedza o czym gadam, schodzę na 126,50, biorę profit i wypłacam, i czekam na jaką korekcine aby dać wieczorne przyłozenie, jazdaDavidFx pisze:przypakowalem eske i patrze jak spada

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
powiem Ci Farciarz kiedy trzeba bedzie uciekac z tych esek 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
musze wypłacic na 126,50 za dużo, mój brok by mi tego nie wybaczył, znowu zaryzykuje 100USD na jego nieszczęscie i do wieczora będe nawalał procenty. dołacze do ciebie niepostrzezenie na korekcinie m5, aby iść w kierunku jadra ziemiDavidFx pisze:powiem Ci Farciarz kiedy trzeba bedzie uciekac z tych esek

PS ładowanie kapusty w kieszeń jest częścią planu

Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 17:00 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.