w ciemno można brać, ale chyba nikt jeszcze nie ma sygnałuJackal pisze:Euro USD idzie na L
DayTrading: Wtorek 11.10.2016
Re: DayTrading: Wtorek 11.10.2016
no właśnie się wcale nie upieramPablo90 pisze:Kontrakty na DAX mogą mieć różną wartość w zależności od brokera. Jak już upierasz się na tym DAX'ie to może zmień brokera po prostu

po prostu nie potrzebie zasugerowałem się kimś z forum ;/
a to jest najgorsze co może być ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Nowe minimum szarpnęło na EUR/USD. Czy eksperci z nawi dalej akumulują longi? XD
grubo zarabiająDavidFx pisze:Farciarz gdzie jestes i jak tam Twoje grube eSki na rzezniku?

PS wskakujesz w wieczorna fale spadkową, miejsce jest

Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 16:08 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ja mała eLka na eurusd w oparciu o dość duży range i możliwość cofnięcia, tylko proszę się nie sugerować tą strategią bo nie jest zbyt skuteczna
Na euro USD 15 min widać ładne dabelju;)
w średnim i długi terminie jak najbardziejpr7emo pisze:ja mała eLka na eurusd w oparciu o dość duży range i możliwość cofnięcia, tylko proszę się nie sugerować tą strategią bo nie jest zbyt skuteczna

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
pr7emo pisze:ja mała eLka na eurusd w oparciu o dość duży range i możliwość cofnięcia, tylko proszę się nie sugerować tą strategią bo nie jest zbyt skuteczna
jakie używasz wskaźniki rangowe?
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Poważnie piszesz, 10 lat i dalej nic?PipsKong pisze:tez tak myślałem 10 lat temu i ...... i nadal bujam się w robocieŚwieżak44 pisze:Jak są warunki to można grać. Nie, to nie jest moje utrzymanie, ale może kiedys będzie.doktorek pisze:CZY WY MUSICIE CODZIENNIE GRAC ---- TO WASZE YTRZYMANIE![]()
dalej nie zarabiam tak dużo i pewnie, bym mógł nie pracować-rookie- pisze:
Poważnie piszesz, 10 lat i dalej nic?

o to mi chodziło