Świeżak44 pisze:No nie wiadomo.. na SP500 coś jakby dywergencja prowzrostowa na CCI w m15.. Mogą się odwrócić, a wtedy DAX wystrzeliPipsKong pisze:chyba nie dzisiaj już ;/Świeżak44 pisze:Zaraz przyjedzie pociąg do LLL.
Walnęło ładnie

Świeżak44 pisze:No nie wiadomo.. na SP500 coś jakby dywergencja prowzrostowa na CCI w m15.. Mogą się odwrócić, a wtedy DAX wystrzeliPipsKong pisze:chyba nie dzisiaj już ;/Świeżak44 pisze:Zaraz przyjedzie pociąg do LLL.
Bemowo, podobają mi się Twoje wskaźniki. Możesz podpowiedzieć jak je ustawić?Bemowo1 pisze:Dużym świństwem będzie pokonanie tego poziomu, ja tam dokładam S
hehehe no to nie zdążysz do pracyŚwieżak44 pisze:No i odjechał mi sprzed nosa..Poszedłem na chwile coś zjeść i już tylko widzę tylne światła.. Masakra.. Może go złapie na następnęj stacji.Ale teraz trochę niepokoi wysoka wartość CCI.. no i Sp500 tak bardzo nie wyskoczył.
Dywergencja jest jeszcze większa..Trzeba uważać.
Nie no, jak CCI wysokie to nie może wzrastać już dalej, bo zabraknie ekranu i co wtedyŚwieżak44 pisze:Ale teraz trochę niepokoi wysoka wartość CCI.
w zasadzie TGVPablo90 pisze:I jak tam teraz Twój pociąg na DAX'ie? Trochę pendolino takie.
Nieźle zasuwa. Przyjechał nawet trochę wcześniej niż się spodziewałem.. Ale parę razy wsiadłem, nie powiemPablo90 pisze:I jak tam teraz Twój pociąg na DAX'ie? Trochę pendolino takie.
Świeżak44 pisze: JESTEM DZIŚ NA PLUS, WIEM CO SIĘ DZIEJE I TAK JUZ BĘDZIE CODZIENNIE. NIGDY WIĘCEJ STRAT.