DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
Ten ważny poziom to jest 2166, a nie 2163.. źle spojrzałem
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
proste że spadek, ale wejdzie w konsolę...Farciarz pisze:grube S, najbrubsze na świecieDavidFx pisze:
rzeznik gotowy na wy*ebanie poziomow 128.500 i 129.500 wszyscy juz uwierzyli na spadki mozemy zaczac odpalac rakiete
PS. to by było na tyle na poziomie 128.50
-- Dodano: 10 paź 2016, 18:00 --
pr7emo co myslisz teraz o USD/JPY? Wzrost czy spadek? Chciałem sie poradzić. Dzieki
WTI, czas na korektę, moim zdaniem, (ale araby mogą wszystko, więc ....) co o tym sądzicie.
moze dla ciebie, ludzie twoich kresów powinni sterowac tym kursem, zdrówkopr7emo pisze: proste że spadek, ale wejdzie w konsolę...

PS, grubo posiałem e-lki
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
haha ja jestem tylko małym żuczkiem który gra na demo...Farciarz pisze:moze dla ciebie, ludzie twoich kresów powinni sterowac tym kursem, zdrówkopr7emo pisze: proste że spadek, ale wejdzie w konsolę...
PS, grubo posiałem e-lki
ważne ze byłeś szczerypr7emo pisze:haha ja jestem tylko małym żuczkiem który gra na demo...Farciarz pisze:moze dla ciebie, ludzie twoich kresów powinni sterowac tym kursem, zdrówkopr7emo pisze: proste że spadek, ale wejdzie w konsolę...
PS, grubo posiałem e-lki
mozna dodac tez kilka esek przeciw davidowi na gbp/jpy
czyli usd/jpy UP
gbp/jpy down
dobranoc
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
kolejne buye na rzezniku siec zarzucona czas na lowy 
wyciagamy depozyt od Farciarza i calego detalu na swiecie tak to juz jest gruba Ryba manipuluje malymi rybkami i wyciaga z nich wszystko
jedynie wyjscie z tego impasu to uczyc sie od grubej Ryby jak to robi jak mysli jak manipuluje i gdzie zarzuca sieci i isc z nia ramie w ramie
Poznaj strategie grubej Ryby i ciesz sie wakacjami na Hawajach

wyciagamy depozyt od Farciarza i calego detalu na swiecie tak to juz jest gruba Ryba manipuluje malymi rybkami i wyciaga z nich wszystko

jedynie wyjscie z tego impasu to uczyc sie od grubej Ryby jak to robi jak mysli jak manipuluje i gdzie zarzuca sieci i isc z nia ramie w ramie

Poznaj strategie grubej Ryby i ciesz sie wakacjami na Hawajach

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Dax ciekawe skąd taka moc, dj30 nic specjalnego nie pokazuje.
co do daxa pytaj swiezaka to nasz expert daxowy wie wszystko o nim zna poziomy z kazdej minuty na pamieckolbi123 pisze:Dax ciekawe skąd taka moc, dj30 nic specjalnego nie pokazuje.

-- Dodano: 10 paź 2016, 19:20 --
lektura do poduszki

Electronic trading in fixed income markets
http://www.bis.org/publ/mktc07.pdf
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
na funcie, coś sie wydarzy i nie skupi go królowaDavidFx pisze:kolejne buye na rzezniku siec zarzucona czas na lowy
wyciagamy depozyt od Farciarza i calego detalu na swiecie ....
ostry zjazd na rzeźniku w kierunku 117
cos bardzo niedobrego dla elkowiczów, bardzo niedobrego, złego
PS.Przemo, mam nadzieje , że cie nie uraziłem tym USD/JPY, wyczułem, ze krecisz wałki na demo

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.