nie rozumiem wpływu na walutypr7emo pisze:indeks jena dzisiaj neutralny, driverem jest raczej dolar po debacieFarciarz pisze:a jen? to tak nie działapr7emo pisze:eDek wyhamował spadek, a te równoległe świeczki w dole to wygląda na ostrą batalię byków z miśkami, teraz to chyba do góry jest przesądzone
teraz na cnbc analizują słowa Trumpa o zmniejszeniu podatków co ma podnieść pkb, z tego co mówią to chcą upodobnić się do wzrostu Chińskiego
ma wyobraźnie...
DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
mocniejsze pkb to silniejszy dolarFarciarz pisze:nie rozumiem wpływu na walutypr7emo pisze:indeks jena dzisiaj neutralny, driverem jest raczej dolar po debacieFarciarz pisze:
a jen? to tak nie działa
teraz na cnbc analizują słowa Trumpa o zmniejszeniu podatków co ma podnieść pkb, z tego co mówią to chcą upodobnić się do wzrostu Chińskiego
ma wyobraźnie...
albo mniejsze podatki na towarach to niższa inflacja i utrzymane luzowanie, ale pierwsza reakcja to silniejszy dolar na takie słowa
-- Dodano: pn 10-10-2016, 16:48 --
Trump chce niską inflacją robić duże pkb
inflacja jest powiązana z pkb, to chyba najważniejsza relacja w gospodarce jak kraj chce duże pkb
-- Dodano: pn 10-10-2016, 16:50 --
dziwne że nasz rząd nie broni się niską inflacją kiedy opozycja używa argumentu słabego wzrostu
ok, a kierunek ruchu konkretnych par, czyli po prostu podaj wejście, bo fajnie to opisałeś
interesuje mnie teraz czyli o 16.55

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
nastawienie wzrostowe rynkówFarciarz pisze:ok, a kierunek ruchu konkretnych par, czyli po prostu podaj wejście, bo fajnie to opisałeś
giełdy up
waluty: up euro, kangur, kiwi, (funt również ale nie brałbym eLki), złotówka umocnienie, dolar
w dół jen, frank
a USD/JPY jak?pr7emo pisze:nastawienie wzrostowe rynkówFarciarz pisze:ok, a kierunek ruchu konkretnych par, czyli po prostu podaj wejście, bo fajnie to opisałeś
giełdy up
waluty: up euro, kangur, kiwi, (funt również ale nie brałbym eLki), złotówka umocnienie, dolar
w dół jen, frank
103,55 w górę czy w dół?
piszesz, ze w dół dolar,jen itd
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 17:06 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
to nie wiesz ????Farciarz pisze:a USD/JPY jak?pr7emo pisze:nastawienie wzrostowe rynkówFarciarz pisze:ok, a kierunek ruchu konkretnych par, czyli po prostu podaj wejście, bo fajnie to opisałeś
giełdy up
w dół jen, frank
103,55 w górę czy w dół?
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
ja gram na spadek do ceny otwarcia ale to nie jest rekomendacja, samemu rusz głowąFarciarz pisze:a USD/JPY jak?pr7emo pisze:nastawienie wzrostowe rynkówFarciarz pisze:ok, a kierunek ruchu konkretnych par, czyli po prostu podaj wejście, bo fajnie to opisałeś
giełdy up
w dół jen, frank
103,55 w górę czy w dół?
piszesz, ze w dół dolar,jen itd

już wiemPipsKong pisze: to nie wiesz ????

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Już odrabiam straty.. Głównie wtopiłem o 13.30 na tym wystrzale. Będę to jeszcze analizował. Teraz wziąłem TP tak jak przewidziałem na 10630 no i dałem SSSS bo korekta się należy. Początek dnia był dobry, nieźle wyczułem dołki, dywergencja dzałała. Potem się troche pogubiłem, jak zaczęłi wyrywać. Nie wiem jeszcze co mnie zmyliło. Wskaźniki były przegrzane, albo to taki dzień jak robią breakaut. Już tak było ze 2 razy. Ale o 10.00 chyba widziałem bardzo silny sygnał do kupna. Farciarz sie wtedydopytywał. Nie wiedziałem tylko jak silny. Wygląda na to , że to poszło z jeszcze wyższego interwału, moze z H1..DavidFx pisze:Świeżak opowiadaj ile dzisiaj wtopiłas depozytu na daxie
Lubie czytac Twoje historie
-- Dodano: 10 paź 2016, 16:19 --
rzeznik gotowy na wy*ebanie poziomow 128.500 i 129.500 wszyscy juz uwierzyli na spadki mozemy zaczac odpalac rakiete
-- Dodano: 10 paź 2016, 17:18 --
Kolejne +0,32k zamknięte.. Już tylko -0,5k do odrobienia strat.
-- Dodano: 10 paź 2016, 17:22 --
Teraz konsolkę zrobili pod kluzowym poziomem 2163 na Sp500. To taka podstawa wysztkich szczytów. Jak to przejdą i zretestują, to będzie jazda na nowe szczyty. Niezwykle ważny poziom.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
grube S, najbrubsze na świecieDavidFx pisze:
rzeznik gotowy na wy*ebanie poziomow 128.500 i 129.500 wszyscy juz uwierzyli na spadki mozemy zaczac odpalac rakiete
PS. to by było na tyle na poziomie 128.50
-- Dodano: 10 paź 2016, 18:00 --
pr7emo co myslisz teraz o USD/JPY? Wzrost czy spadek? Chciałem sie poradzić. Dzieki

EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.