DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.10.2016
S-ki na grubo na GBP/JPYDavidFx pisze:dorzucam kolejne eLki
5USD TEST ZAPRASZAM, PRAWDA NIE BOLI, A MOŻE ROZWINAĆ NOWE CHORYZONTY

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Świeżak opowiadaj ile dzisiaj wtopiłas depozytu na daxie 
Lubie czytac Twoje historie
-- Dodano: 10 paź 2016, 16:19 --
rzeznik gotowy na wy*ebanie poziomow 128.500 i 129.500 wszyscy juz uwierzyli na spadki mozemy zaczac odpalac rakiete

Lubie czytac Twoje historie

-- Dodano: 10 paź 2016, 16:19 --
rzeznik gotowy na wy*ebanie poziomow 128.500 i 129.500 wszyscy juz uwierzyli na spadki mozemy zaczac odpalac rakiete

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
eSka na usdjpy, wydaje mi się że zmierza do ceny otwarcia
tragedia na forum, a ci panowie nizej, jak mozna im pomóc powiedzciepr7emo pisze:eSka na usdjpy, wydaje mi się że zmierza do ceny otwarcia

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
tego nie wiem, ale stawiam że sapina nie zakończy dnia na minusie i nie pójdzie wyżej niż +1%Farciarz pisze:tragedia na forum, a ci panowie nizej, jak mozna im pomóc powiedzciepr7emo pisze:eSka na usdjpy, wydaje mi się że zmierza do ceny otwarcia
104,50pr7emo pisze:tego nie wiem, ale stawiam że sapina nie zakończy dnia na minusie i nie pójdzie wyżej niż +1%Farciarz pisze:tragedia na forum, a ci panowie nizej, jak mozna im pomóc powiedzciepr7emo pisze:eSka na usdjpy, wydaje mi się że zmierza do ceny otwarcia
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
eDek wyhamował spadek, a te równoległe świeczki w dole to wygląda na ostrą batalię byków z miśkami, teraz to chyba do góry jest przesądzone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a jen? to tak nie działapr7emo pisze:eDek wyhamował spadek, a te równoległe świeczki w dole to wygląda na ostrą batalię byków z miśkami, teraz to chyba do góry jest przesądzone
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
indeks jena dzisiaj neutralny, driverem jest raczej dolar po debacieFarciarz pisze:a jen? to tak nie działapr7emo pisze:eDek wyhamował spadek, a te równoległe świeczki w dole to wygląda na ostrą batalię byków z miśkami, teraz to chyba do góry jest przesądzone
teraz na cnbc analizują słowa Trumpa o zmniejszeniu podatków co ma podnieść pkb, z tego co mówią to chcą upodobnić się do wzrostu Chińskiego
ma wyobraźnie...