raczej szybko się to nie skończy ;/ bo.....SprytnyLisek pisze:Funciak nadal w dół?
Funta nie będzie !!!

raczej szybko się to nie skończy ;/ bo.....SprytnyLisek pisze:Funciak nadal w dół?
Będzie, będzie. Tylko najwyżej trochę słabszy niż był.PipsKong pisze:raczej szybko się to nie skończy ;/ bo.....SprytnyLisek pisze:Funciak nadal w dół?
Funta nie będzie !!!![]()
TsunamiPL pisze:Będzie, będzie. Tylko najwyżej trochę słabszy niż był.PipsKong pisze:raczej szybko się to nie skończy ;/ bo.....SprytnyLisek pisze:Funciak nadal w dół?
Funta nie będzie !!!![]()
Zresztą kurs się ładnie zmienia: od 2,11 na przełomie 07/08 do 1.20 w 2016r.
Farciarz pisze:Yes SIR, statystycznie nie powinienem się mylićSprytnyLisek pisze:Funciak nadal w dół?
ja tez się mylę, jeszcze nie wykorzeniłem tej choroby pasożytniczej, dlatego nie warto inwestowac dużego depo, klub lewarowca czekaSprytnyLisek pisze:
Dzięki, mądrego to czasem dobrze posłuchać. Ja statystycznie się mylę:)
pewny jesteśŚwieżak44 pisze:No i pociągnęli Sp500 w dół, jednak im się udało.. Teraz nie wiadomo gdzie to wyląduje.
-- Dodano: 10 paź 2016, 11:16 --
Jest sygnał do ostrych wzrostów. DAX LLLLLLLll.
-- Dodano: 10 paź 2016, 11:17 --
Tym razem to nie podpucha. Łapiemy jakiś dołek i wiozą w strone słońca.
TAK. Bardzo zdecydowane przełamanie na M15. Teraz jakaś korekta albo konsolka, ale juz będzie rosło.Farciarz pisze:pewny jesteśŚwieżak44 pisze:No i pociągnęli Sp500 w dół, jednak im się udało.. Teraz nie wiadomo gdzie to wyląduje.
-- Dodano: 10 paź 2016, 11:16 --
Jest sygnał do ostrych wzrostów. DAX LLLLLLLll.
-- Dodano: 10 paź 2016, 11:17 --
Tym razem to nie podpucha. Łapiemy jakiś dołek i wiozą w strone słońca.
PA nigdy nie gra na korpusowych swiecach i wybiciach z wirtualnych S/R