ale analiza, obiektywna,DavidFx pisze:edek jest nudny na dzis odwieczna konsola od lat
zapomniałes dodac swieczki na eu tez nie działają

ale analiza, obiektywna,DavidFx pisze:edek jest nudny na dzis odwieczna konsola od lat
sam sobie przeczysz,DavidFx pisze:formacje swiecowe nie dzialaja swieczki same w sobie to graficzny przekaz ceny na wykresie
swieczki w same w sobie sa swieczkami i nic poza tym
widzisz coś narobił, zbudziłeś wszystkich swoja filozofiąDavidFx pisze:analiza edka na zlecenie Tomasza
DavidFx pisze:patrzecie jaki mam fajny wskaznik na rzeznika
jak ktos go chce podesle
-- Dodano: 09 paź 2016, 11:24 --
dzieki niemu mozna grac bez swieczek no bo przeciez to fikcja i grac tylko na ten wskaznik
wkoncu Tomasz bedzie zadowolony jego postulat zostal spelniony nie ma swieczek ktore sa fikcja teraz to mozna spokojnie mnozyc kase w nieskonczonosc
twoj obraz od lat pokazuje ci odpowiedz co masz robic ale nie widziales tego dopiero dzieki mnie to zobaczylesTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:patrzecie jaki mam fajny wskaznik na rzeznika
jak ktos go chce podesle
dzieki niemu mozna grac bez swieczek no bo przeciez to fikcja i grac tylko na ten wskaznik
wkoncu Tomasz bedzie zadowolony jego postulat zostal spelniony nie ma swieczek ktore sa fikcja teraz to mozna spokojnie mnozyc kase w nieskonczonosc
ja go nie chce
mam taki obraz na scianie
taki jeden bez swieczek prorokował na gj 1000pipsów wyzejDavidFx pisze:od jutra gram bez swieczek i pokaze wyzszosc grania bez swiec niz ci co graja swiece hehe
-- Dodano: 09 paź 2016, 11:37 --
twoj obraz od lat pokazuje ci odpowiedz co masz robic ale nie widziales tego dopiero dzieki mnie to zobaczylesTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:patrzecie jaki mam fajny wskaznik na rzeznika
jak ktos go chce podesle
ja go nie chce
mam taki obraz na scianie