jeszcze raz przeczytaj, Zastanów sie!!
wyjdx z pokoju zapal papierosa,uspokój sie
wróc i popraw sie

rzucilem palenie wiele wiele lat temu nie polecam palicTomasz196407 pisze:![]()
wróc i popraw sie
to to samo tylko bez papierosaDavidFx pisze:rzucilem palenie wiele wiele lat temu nie polecam palicTomasz196407 pisze:![]()
wróc i popraw sie
S.tam tylko narysowałem ewentualne rozliczenie tej Twojej 5tki z weekly co pokazałeśBemowo1 pisze:bez zobowiązań fusy...
Dla wariantu Tomka, parytet jako cel
no właśnierabit pisze:Ze wam sie chce tak z samego rana w niedziele...?
jestes świeżak 2014,DavidFx pisze:forum nawi to moj drugi dom
-- Dodano: 09 paź 2016, 9:31 --
tu zaczynalem wiele lat temu pod innym wtedy nickiem przygode z fx i nie wyobrazam sobie fx bez nawi i nawi bez fx
zaczynalem w 2012 na eur/usd wiec ze mnie taki pol swiezak heheTomasz196407 pisze:jestes świeżak 2014,DavidFx pisze:forum nawi to moj drugi dom
tu zaczynalem wiele lat temu pod innym wtedy nickiem przygode z fx i nie wyobrazam sobie fx bez nawi i nawi bez fx
musisz jeszcze wiele sie nauczyc i nie słuchać domorosłych teorii o świecach i jeszcze paru tu innych
Tylko elementarz jak w 1 klasie
jak juz tu przebywamy i to w niedziele!!, ku zdziwieniu Rabita i innych to zamiast pleść, to moze tego eurusd od którego zaczynałeś w 2012 to pokaz coś, bo ja widze te twoje trójkąty tamDavidFx pisze:zaczynalem w 2012 na eur/usd wiec ze mnie taki pol swiezak heheTomasz196407 pisze:jestes świeżak 2014,DavidFx pisze:forum nawi to moj drugi dom
musisz jeszcze wiele sie nauczyc i nie słuchać domorosłych teorii o świecach i jeszcze paru tu innych
Tylko elementarz jak w 1 klasie