DayTrading: Piątek 07.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 07.10.2016
RMF Fm - Bank of England przygląda się taniejącemu funtowi.
Widzieliście gdzieś oficjalne info ?
Widzieliście gdzieś oficjalne info ?
Grzegorz
obiecanki cacanki zobaczymy kiedy pękniesz ?Świeżak44 pisze:Wracam do wskaźników.. Przygotuję źelazne zasady wchodzenia w S i L i żadnego łapania okazji. Będę jak żywy automat.
zamykam edka, wystarczy na dzisiaj
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 15:46 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
a myślałes, że bez wskaźników się da?Świeżak44 pisze:Wracam do wskaźników.. Przygotuję źelazne zasady wchodzenia w S i L i żadnego łapania okazji. Będę jak żywy automat.
takich procentów jak dzis dawno nie natrzepałem, aż trudno pisac, bo i tak nikt nie uwierzy, a bank of England sie tylko przyglada

PS. jeszcze tłuke jedna s-ke na rzexniku, niech sie obsunie i da w totalnym rozrachunku pełen 1000%, bedzie to dzień historyczny

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
a w liczbach ???Farciarz pisze:a myślałes, że bez wskaźników się da?Świeżak44 pisze:Wracam do wskaźników.. Przygotuję źelazne zasady wchodzenia w S i L i żadnego łapania okazji. Będę jak żywy automat.
takich procentów jak dzis dawno nie natrzepałem, aż trudno pisac, bo i tak nikt nie uwierzy, a bank of England sie tylko przyglada
PS. jeszcze tłuke jedna s-ke na rzexniku, niech sie obsunie i da w totalnym rozrachunku pełen 1000%, bedzie to dzień historyczny
chętnie popatrzę jak inni tłuką hajsy ;]
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Ja na razie dzisiaj +15,81% depo.
W załączeniu liczbowo.
W załączeniu liczbowo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GratulacjeAmbasador pisze:Ja na razie dzisiaj +15,81% depo.
W załączeniu liczbowo.

ja chyba od miesiąca nic na plus nie zamknąłem ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
A na jakim TF grasz? I jaki masz setup? Jeśli to nie tajemnica oczywiściePipsKong pisze:GratulacjeAmbasador pisze:Ja na razie dzisiaj +15,81% depo.
W załączeniu liczbowo.![]()
no ja to long term konkretnyCblondyn pisze:A na jakim TF grasz? I jaki masz setup? Jeśli to nie tajemnica oczywiściePipsKong pisze:GratulacjeAmbasador pisze:Ja na razie dzisiaj +15,81% depo.
W załączeniu liczbowo.![]()
trzymam pozycję po parę miesięcy
rekord 13 miechów ;];]
max pozycja 0.10 lota
ładny zarobek na usdjpy i cofnięcie szansa na kolejną eSkę
A ja myślałem, że strata za stratą. Masz racje forex to nie wyścigiPipsKong pisze:
no ja to long term konkretny
trzymam pozycję po parę miesięcy
rekord 13 miechów ;];]
max pozycja 0.10 lota