Dlaczego ??Świeżak44 pisze:Masakra..
DayTrading: Piątek 07.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 07.10.2016
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
- kk.dreamer
- Pasjonat
Świeżaknapisałam, żeby spojrzeć a cadjpy, zerknij teraz, anie narzekaj
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
DavidFx pisze:Swiezak co sie dzieje?
A jak Twoje piramidy na ujku ? dały zarobić?
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
-
- Fanatyk
własnie jak to z tym uj,DavidFx pisze:Swiezak co sie dzieje?
hit miałbyć 170
na demo to wszystko proste

Uwaga, będe śpiewał...mam tę moc, mam tę moc...Tomasz196407 pisze:masz juz cynk od brokaxhDog pisze:O ale dziś nfp do d.. będą. Chyba tak, wisi w powietrzu korekta na złocie![]()

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
-
- Fanatyk
też trójkąty i rgr-yxhDog pisze:Uwaga, będe śpiewał...mam tę moc, mam tę moc...Tomasz196407 pisze:masz juz cynk od brokaxhDog pisze:O ale dziś nfp do d.. będą. Chyba tak, wisi w powietrzu korekta na złocie![]()

No cóż, załatwili mnie na DAX-e. L na szczycie o 11:20 , bo niby przebiji, bez SL oczywiście. A teraz dorżneli na tych wahaniach o 14:30. To wyglądało jak czyszczenie SL przed większym ruchem. Zostawiam juz to konto, niech je wyczyszczą do końca bo jakieś chyba pechowe jest.
Dzis grałem bez wskaźników, czysty wykres, tak jakby łapiąc ruchy.. I łapałem zawsze jako ostatni, jak już zmieniali kierunek. Jednak tu trzeba działać z delikatnym wyprzedzeniem. Łatwiej przewidzieć do której linii mogą dolecieć niz to co zrobią na tej linii. Jedno wiem na pewno, łapanie ruchu mi nie wychodzi zupełnie. No i wchodzenie na ważnych liniach prawie zawsze oznacza kłopoty.. Jedyne dobrze ten dołek o 10.00 wyczaiłem.. A DAX się zachowuje, jakby do piachu zaraz miał iść..Tylko spadki im w głowie. Juz chyba nie zobaczymy 10700 na DAX-ie w tym roku..
Dzis grałem bez wskaźników, czysty wykres, tak jakby łapiąc ruchy.. I łapałem zawsze jako ostatni, jak już zmieniali kierunek. Jednak tu trzeba działać z delikatnym wyprzedzeniem. Łatwiej przewidzieć do której linii mogą dolecieć niz to co zrobią na tej linii. Jedno wiem na pewno, łapanie ruchu mi nie wychodzi zupełnie. No i wchodzenie na ważnych liniach prawie zawsze oznacza kłopoty.. Jedyne dobrze ten dołek o 10.00 wyczaiłem.. A DAX się zachowuje, jakby do piachu zaraz miał iść..Tylko spadki im w głowie. Juz chyba nie zobaczymy 10700 na DAX-ie w tym roku..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
to jak to? piszesz o scalpowaniu, robisz co innego,Świeżak44 pisze:No cóż, załatwili mnie na DAX-e. L na szczycie o 11:20 , bo niby przebiji, bez SL oczywiście. A teraz dorżneli na tych wahaniach o 14:30. To wyglądało jak czyszczenie SL przed większym ruchem. Zostawiam juz to konto, niech je wyczyszczą do końca bo jakieś chyba pechowe jest.
tak tylko sobie tu piszesz na forum

jak to z Tobą jest Tomaszu
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 15:32 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Wracam do wskaźników.. Przygotuję źelazne zasady wchodzenia w S i L i żadnego łapania okazji. Będę jak żywy automat.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.