DayTrading: Piątek 07.10.2016
- robinhood200
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 07.10.2016
Funt wypadł z konsoli nocnej w dół o 86 pips już. Paniczna wyprzedaż to się wydaje.
Prostota jest szczytem wyrafinowania.
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
-
- Fanatyk
masz juz cynk od brokaxhDog pisze:O ale dziś nfp do d.. będą. Chyba tak, wisi w powietrzu korekta na złocie

-
- Pasjonat
U mnie szpila z wczoraj to 1,20 i wydaje mi się, że to jest rzeczywista wartośc. W AM np szpila sięga 1,10simon000111 pisze:Nie sądzę by Amerykanie odpuścili funta, ciekawe co zrobią bo trochę trzeba zejść

https://www.tradingview.com/x/N2y8RHc6/

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- robinhood200
- Gaduła
W Saxo bank mam kabla w nocy 1.19.simon000111 pisze:U mnie szpila z wczoraj to 1,20 i wydaje mi się, że to jest rzeczywista wartośc. W AM np szpila sięga 1,10simon000111 pisze:Nie sądzę by Amerykanie odpuścili funta, ciekawe co zrobią bo trochę trzeba zejść
https://www.tradingview.com/x/N2y8RHc6/
Prostota jest szczytem wyrafinowania.
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
i pomyśleć że za rok to będzie historia i znowu 90% obecnych traderów nie będzie już aktywna .... będą nowi .... a ja mam nadzieję że zostanę 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
- Fanatyk
każdy tu tylko wygrywa, pewnie atmosfera naszego nawi jest taka,PipsKong pisze:i pomyśleć że za rok to będzie historia i znowu 90% obecnych traderów nie będzie już aktywna .... będą nowi .... a ja mam nadzieję że zostanę
tylko słucham dawida i wychodze

oczywiscie, ze zostaniesz, z taką walizką nigdzie się nie wybieraj, niektórzy pamietaja nawet czasy kiedy nawigator był koloru pomarańczowegoPipsKong pisze:i pomyśleć że za rok to będzie historia i znowu 90% obecnych traderów nie będzie już aktywna .... będą nowi .... a ja mam nadzieję że zostanę

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Pasjonat
Mnie takie ruchy nie ruszająPipsKong pisze:i pomyśleć że za rok to będzie historia i znowu 90% obecnych traderów nie będzie już aktywna .... będą nowi .... a ja mam nadzieję że zostanę

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
no to ja jeszcze jestem w czarnej dupie ;] bo start życiowych jeszcze nie odrobiłem ;]
ale na razie mocno wzmocniłem psychikę inwestowania i jest lepiej, a czy bedzie dobrze ?:)
tego nawet Farciarz nie wie
powie że będzie , a później zmieni zdanie ;]
ale na razie mocno wzmocniłem psychikę inwestowania i jest lepiej, a czy bedzie dobrze ?:)
tego nawet Farciarz nie wie

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Świeżak44 pisze:Jest już duża dywergencja prowzrostowa na DAX-ie . Należy się spodziewać odwrócenia tych spadków.
Hmm... trzeba tylko trochę cierpliwości
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.