Farciarz pisze:banki nadchodzę z moja S na rzeźniku, nadrabiam nocke i bije procenty ile wlezie, zablokujcie spadek protestem
Kong pomyliłem sie, ale kasy nie chcę jak lokalny bank
jest mi z tym xle, od rana nie mam apetytu, zabepieczać się, 40pips minimum, ale SSSLLL albo wyczystka i małe kwoty i normalny broker
tylko czekać jak pseudobrokerowe banki zablokuja kwotowania, przeciez jest śledztwo
e tam, dla mnie jako LongTerma to mi się podoba taki ruch ;] w końcu coś się dzieje ;]
hahah śledztwo ;];] Banksterka dzwoni pod 112
żal.pl
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Farciarz pisze:banki nadchodzę z moja S na rzeźniku, nadrabiam nocke i bije procenty ile wlezie, zablokujcie spadek protestem
Kong pomyliłem sie, ale kasy nie chcę jak lokalny bank
jest mi z tym xle, od rana nie mam apetytu, zabepieczać się, 40pips minimum, ale SSSLLL albo wyczystka i małe kwoty i normalny broker
tylko czekać jak pseudobrokerowe banki zablokuja kwotowania, przeciez jest śledztwo
e tam, dla mnie jako LongTerma to mi się podoba taki ruch ;] w końcu coś się dzieje ;]
hahah śledztwo ;];] Banksterka dzwoni pod 112
żal.pl
miałes rację, funta nie było tej nocy
David dokładnie, teraz na nowe minima, specjalnie dla banków jak BZWBK czy BOŚ ostro reklamujacych sie jako liderzy rynku FX
niech dadzą sie pobawic na lewarku 1:500, a nie reklamuja, ze niby 1:100 to tak duzo dają
Ostatnio zmieniony 07 paź 2016, 11:40 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Farciarz pisze:
moim zdaniem zabawa dopiero się zacznie ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Farciarz pisze:
moim zdaniem zabawa dopiero się zacznie ;/
ktos tu z bardziej doswiadczonych userów, kiedys powiedział, ze trader dobry to tez musi szybko zmienic zdanie, szybka pokuta na grochu, wnioski do pamietnika FX i jedziemy
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
teraz to mozna skalpować 500% na poczatek na geju i zabezpieczone, love it
EKIPA NIE DO POKONANIA.