U Ruskich, Alpari since 1998, niereklamuje, ale problemów nie mameltalk pisze:Farciarz to gdzie ty masz konto ?
jest wielu dobrych, jedynie kogo nierekomenduje to OANDA made in USA
U Ruskich, Alpari since 1998, niereklamuje, ale problemów nie mameltalk pisze:Farciarz to gdzie ty masz konto ?
Nie scalpuję , odbicie spore jak dla kogo .Świeżak44 pisze:A jak ci to wskazuje na M5??? PS. Ale zobacz, że zatrzymali się na pewnym poziomie.. i jak sie od niego odbili. Fakt, ciągnie ich w dół na dużych interwałach, ale ja reagowałem na M1-M5, a to było spore odbicie.Tolmonnika pisze:nie podniecaj sięŚwieżak44 pisze:Przez czytanie forum przegapiłem chyba dołek na DAX-ie...Niech jeszcze retestuja porządnie i lecim LLLLLLLLl
to niezła rozbieżnośćCblondyn pisze: 0,9246 BZ WBK
Jeżeli ktoś wie jaką opcję otworzyć to są dużo bezpieczniejsze.robinhood200 pisze:Jeśli ci nie idzie na spot, to na opcjach tym bardziej.Woolf pisze:Po takich akcjach jak na gpb to zastanawiam się czy nie przerzucić się na trading na opcjach.
gdzie to wyczytałeś?robinhood200 pisze:Bank of England będzie robił dochodzenie tego flash crash na funcie. Właśnie powiedzieli.
I wyżej tym większy złodziej brokerPipsKong pisze:to niezła rozbieżnośćCblondyn pisze: 0,9246 BZ WBK
Dla porównania kabelCblondyn pisze:I wyżej tym większy złodziej brokerPipsKong pisze:to niezła rozbieżnośćCblondyn pisze: 0,9246 BZ WBK
Usłyszałem na squawk, Bloomberg albo Reuters.mryko pisze:gdzie to wyczytałeś?robinhood200 pisze:Bank of England będzie robił dochodzenie tego flash crash na funcie. Właśnie powiedzieli.