robinhood200 pisze:sk.. syny wyczyścili mi rachunek i wracają
Całe szczęście że wypłaciłem kasę i na rachunku zostawiłem 300 zł. Dzisiaj doszedłem do 520 zł. Miałem otwarte 0.05 lota buy L na GBP/USD ...... 1sek i Margin Call.
Nie zazdroszczę, i dlatego dobrze jest trzymać minimum u broka.
-- Dodano: pt 07-10-2016, 9:25 --
rabit pisze:robinhood200 pisze:I dlatego nie zostawiać na noc pozycji, takie jaja zawsze się mogą stać.
Wszyscy się drapią w głowę:
http://i.imgur.com/ao57hva.jpg
Nie!!!
Jak rowniez nie dlatego ze FX to szulernia bo to nie prawda.
Dlatego ze trzeba miec odpowiednia wiedze i doswiadczenie a nie po tygodniu na demo juz wszystk wiem i zaczynam handel w realu...
Dlatego ze przed otwarciem pozycji trzeba miec ustawiony sl/tp
Dlatego ze trzeba handlowac z odpowiednim MM
Podejzewam ze wiekszosc z tych ktora teraz rozpacza nie spelnila zadnego z powyzszych warunkow wiec maja to na swoje zyczenie.
Nic dodac nic ujac, powtorzyla sie sytuacja z zeszlego roku na franku...
Pozdro.
SL ci nie pomoże, jak takie coś się dzieje.
swieta racja z minimum, ale czemu SL nie pomoze, ja nawet go nie miałem wczoraj na GBP/JPY i miałem L od 131,24, wyczysciło mnie ale konto i tak jest na lekki +, ktos ma - ja w pewnym banku ostro reklamujacym swoja platformę?
czytamy regulaminy przed zakładaniem kont?
takie dni jak wczoraj były, są i bedą....
ja nawet nie mam SL, bo mam tylko wyliczone i brok sam zamyka mi pozycje, chyba trzeba wybierac brokerów specjalizujacych sie od lat w tego typu transakcjach, a nie banki, które to za namową zarzadu postanowiły spróbowac nowy produkt, o którym sami niewiele wiedzą

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.