grasz przeciwko polskiej zlotowce to nie patriotyczneAmbasador pisze:Ja tak jak wczoraj buy na usdpln. Wczoraj 1,01 lota(otworzone i zamknięte wczoraj - 3.8270->3.8342 +727,20), dziś lecę z dwoma.

grasz przeciwko polskiej zlotowce to nie patriotyczneAmbasador pisze:Ja tak jak wczoraj buy na usdpln. Wczoraj 1,01 lota(otworzone i zamknięte wczoraj - 3.8270->3.8342 +727,20), dziś lecę z dwoma.
Dam ci znać jak (moim zdaniem ) warto otwierać (długodystansowo)DavidFx pisze:
to co musi sie pojawic na tych wskaznikach zeby bylo mozesz otwierac?
DavidFx pisze:grasz przeciwko polskiej zlotowce to nie patriotyczneAmbasador pisze:Ja tak jak wczoraj buy na usdpln. Wczoraj 1,01 lota(otworzone i zamknięte wczoraj - 3.8270->3.8342 +727,20), dziś lecę z dwoma.
Zamkniętę na 3.8476 +1 788,90 pln.Ambasador pisze:Ja tak jak wczoraj buy na usdpln. Wczoraj 1,01 lota(otworzone i zamknięte wczoraj - 3.8270->3.8342 +727,20), dziś lecę z dwoma.
tu otwieram , warunek s.l !!! hmm zapomniałem że po 9-tejTolmonnika pisze:Dam ci znać jak (moim zdaniem ) warto otwierać (długodystansowo)DavidFx pisze:
Tolmonnika pisze:tu otwieram , warunek s.l !!!Tolmonnika pisze:Dam ci znać jak (moim zdaniem ) warto otwierać (długodystansowo)DavidFx pisze:
Tolmonnika pisze:
Dam ci znać jak (moim zdaniem ) warto otwierać (długodystansowo)
tu otwieram , warunek s.l !!!
Ajednak M15 jest niestabilne wracam do M30 !!DavidFx pisze:
ja juz tez zaladowany troche wyzej
i mamy kontre ostra
-- Dodano: 04 paź 2016, 9:09 --
na daxie rzeznia niewiniatek