NobleMarkets

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
25%
Poza paroma minusami są ok
1
13%
Przeciętny
5
63%
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
0
Brak głosów
 
Liczba głosów: 8

green7
Maniak
Maniak
Posty: 2060
Rejestracja: 16 sty 2008, 18:44

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: green7 » 09 maja 2014, 00:38

Panowie jest problem ...

Chciałem sobie założyć demo w Noble.
Wchodzę więc na odpowiednią stronę i widzę taki oto tytuł strony:
Forex Demo - Rachunek demosracyjny
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No nie wiem - czy Wy tam macie jakiegoś sabotażystę czy co ? Bo mam nadzieję, że to nie ma wyrażać Waszego stosunku do klienta :)
Tak czy siak teraz mam dylemat czy zdecydować się na rachunek demosracyjny czy nie :) :)

Sorry za offtop - no ale naprawdę jak się coś takiego widzi to ciężko się powstrzymać ....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Green
Obrazek
Obrazek

JAREK67
Maniak
Maniak
Posty: 2145
Rejestracja: 13 lip 2006, 11:21

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 » 09 maja 2014, 06:53

green7 pisze:Panowie jest problem ...

Chciałem sobie założyć demo w Noble.
Wchodzę więc na odpowiednią stronę i widzę taki oto tytuł strony:
Forex Demo - Rachunek demosracyjny
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No nie wiem - czy Wy tam macie jakiegoś sabotażystę czy co ? Bo mam nadzieję, że to nie ma wyrażać Waszego stosunku do klienta :)
Tak czy siak teraz mam dylemat czy zdecydować się na rachunek demosracyjny czy nie :) :)

Sorry za offtop - no ale naprawdę jak się coś takiego widzi to ciężko się powstrzymać ....
Jakiś demon ich opętał. Może to ten sam? :)
https://www.youtube.com/watch?v=v_juiD62aCs

-- pn 12-05-2014, 18:33 --

Czy NobleMarkets jako promotor koncepcji VSA będzie w jakiś sposób zainteresowane udostępnieniem nakładki Trade Guidera na platformę MT4 ?
Mam na myśli jakąś wersję trial.

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1492
Rejestracja: 09 sie 2009, 21:27
Lokalizacja: Głogów

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: personov » 27 maja 2014, 21:46

JAREK67 pisze:
green7 pisze:Panowie jest problem ...

Chciałem sobie założyć demo w Noble.
Wchodzę więc na odpowiednią stronę i widzę taki oto tytuł strony:
Forex Demo - Rachunek demosracyjny
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No nie wiem - czy Wy tam macie jakiegoś sabotażystę czy co ? Bo mam nadzieję, że to nie ma wyrażać Waszego stosunku do klienta :)
Tak czy siak teraz mam dylemat czy zdecydować się na rachunek demosracyjny czy nie :) :)

Sorry za offtop - no ale naprawdę jak się coś takiego widzi to ciężko się powstrzymać ....
Jakiś demon ich opętał. Może to ten sam? :)
https://www.youtube.com/watch?v=v_juiD62aCs

-- pn 12-05-2014, 18:33 --

Czy NobleMarkets jako promotor koncepcji VSA będzie w jakiś sposób zainteresowane udostępnieniem nakładki Trade Guidera na platformę MT4 ?
Mam na myśli jakąś wersję trial.
Podbijam temat : czy będzie udostępniona nakładka Trade Guider na MT4 ?
Solą życia jest kasa.

skrzat
Gaduła
Gaduła
Posty: 244
Rejestracja: 23 sie 2011, 12:14
Lokalizacja: k. Warszawy

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: skrzat » 28 paź 2014, 23:02

Znów mają promocję "Zero Spreadu":
https://www.noblemarkets.pl/lp/wiecej_h ... zyskujesz/

02.11 – 07.11 USDPLN
09.11 – 14.11 GBPUSD
16.11 – 21.11 us.500
23.11 – 28.11 de.30
30.11 – 05.12 OIL WTI
07.12 – 12.12 GOLD

Awatar użytkownika
floatmaster
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 36
Rejestracja: 11 lut 2014, 14:16

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: floatmaster » 20 mar 2016, 17:31

witam, chciałem się zapytać czy też macie problem z mt5 akcje GPW w ostatnich tygodniach, nie pobiera aktualnej ceny z notowań oraz brak jakiegokolwiek ruchu ceną tiku. Gdyby to działało to byłbym bardzo zadowolony ale jest inaczej niestety może ktoś podpowie jaki broker z tą platformą ma tak samo bogatą ofertę spółek GPW może być też mt4. A może dać im jeszcze czas i naprawią wszystkie niedogodności związane z platformą ? Ofertę mają ciekawą ale co z tego jak nic nie działa jak należy.

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 514
Rejestracja: 03 wrz 2008, 17:42
Lokalizacja: Trójmiasto

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher » 20 mar 2016, 19:58

floatmaster pisze:witam, chciałem się zapytać czy też macie problem z mt5 akcje GPW w ostatnich tygodniach, nie pobiera aktualnej ceny z notowań oraz brak jakiegokolwiek ruchu ceną tiku. Gdyby to działało to byłbym bardzo zadowolony ale jest inaczej niestety może ktoś podpowie jaki broker z tą platformą ma tak samo bogatą ofertę spółek GPW może być też mt4. A może dać im jeszcze czas i naprawią wszystkie niedogodności związane z platformą ? Ofertę mają ciekawą ale co z tego jak nic nie działa jak należy.
Zuważyłem u nich podobne problemy na kontraktach w MT5.

Awatar użytkownika
floatmaster
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 36
Rejestracja: 11 lut 2014, 14:16

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: floatmaster » 21 mar 2016, 15:33

muszą coś robić bo dzisiejszy dzień jest odzwierciedlony w świeczkach i w lukach cenowych tak wiec prace idą ku dobremu żeby można jeszcze było otwierać zlecenia sell to było by dobrze :D

Awatar użytkownika
MowmiSasiad
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 577
Rejestracja: 03 maja 2012, 12:59

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: MowmiSasiad » 01 kwie 2016, 11:09

z tego co wiem ma to być na dniach zmienione

-- pt 13-05-2016, 12:07 --

znalazłem coś takiego. będą robić szkolenie z Glinickim z VSA. ebook dość pokaźny jeszcze nie czytałem.
http://szkolenia.noblemarkets.pl/

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak
Posty: 1748
Rejestracja: 20 lis 2010, 20:24

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: MarioDM » 29 wrz 2016, 19:25

Ponieważ posiadam nie zamknięte, choć nieaktywne konto w Noble, więc dostaję na maila zmiany regulaminu.
Przed chwilą przyszła własnie taka zmiana, choc tym razem dosyć obszerna.
Wklejam link, w którym zaznaczone sa zmiany regulaminu. Warto poczytac zwłaszcza fragmenty o błednych cenach.

https://www.noblemarkets.pl/files/mt4/1 ... e%2FWarsaw
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Brunon79
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 27
Rejestracja: 29 wrz 2016, 15:42

Re: NobleMarkets

Nieprzeczytany post autor: Brunon79 » 04 paź 2016, 20:35

Niestety ale jest to norma w domach maklerskich, choć szczerze w Noblu nigdy nie poczułem się przez nich wydymany. Tradowałem u większości polskich brokerów i teraz mam tylko konta z Noblu i XTB.

ODPOWIEDZ