Teoretycznie możliwy chwilowy zjazd, wybory, debaty ploty itpbanan_czikita pisze:pisalem wczoraj ze dax kierunek 10000. Te L-ki Wam bokiem wyjda podobnie jak eSki na edku. Dalej widze piaskownica i zero wiedzy u 90% tu obecnych
DayTrading: Wtorek 27.09.2016
Re: DayTrading: Wtorek 27.09.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I znow ten nieszczesny poziom 130 na GJ
Nie ma mnie dzis przy mt4 wiec nie porysuje sobie kanalow czy flag a wiec nie zajmuje pozycji
lutek rzeznik spada 
Jestem zdania ze rzeznik poleci w przepasc a to co w nocy sie wydarzylo to taka podpucha dla lutka

Jestem zdania ze rzeznik poleci w przepasc a to co w nocy sie wydarzylo to taka podpucha dla lutka

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- fxmagazine
- Stały bywalec
GBPJPY ponownie odbija się od strefy wsparcia przy poziomie 129.00. W tej chwili należy pamiętać o tym, że każdy jej kolejny test będzie ją osłabiał i ryzyko wybicia dołem będzie rosło. W przypadku mocniejszej reakcji popytowej na zieloną strefę wsparcia pierwszym istotnym miejscem oporu powinna być linia poprowadzona po ostatnich szczytach.
Schodząc na interwał H4 widać wyraźną tendencję spadkową, rynek kilkukrotnie wykonywał tego samego rozmiaru korekty (niebieskie prostokąty). W tej chwili istotnym miejscem powinno być górne ograniczenie układu 1:1, które wypada na poziomie 131.750. W przypadku wybicia górą kolejny opór znajduje się przy współczynniku 38.2%.
Schodząc na interwał H4 widać wyraźną tendencję spadkową, rynek kilkukrotnie wykonywał tego samego rozmiaru korekty (niebieskie prostokąty). W tej chwili istotnym miejscem powinno być górne ograniczenie układu 1:1, które wypada na poziomie 131.750. W przypadku wybicia górą kolejny opór znajduje się przy współczynniku 38.2%.
-
- Fanatyk
DavidFx pisze:Nie ma mnie dzis przy mt4 wiec nie porysuje sobie kanalow czy flag a wiec nie zajmuje pozycjilutek rzeznik spada

hehe
chyba się rozczarujesz mój przyjacielu, będę musiał Tobą pokierować

- fx-technik
- Fanatyk
Kontekst = bieżąca W1:
Obecnie cena retestuje to wsparcie.
Dla mnie brak tematu do decyzji, ponieważ średnie się plątają.
Przebicie Open W1 spowoduje, że świeca W1 będzie spadkowa i wtedy knot górny będzie oporem (DSWS).
Pierwszy ruch tygodnia był w górę, pozostawiając mały knot (wsparcie) na dole (DSWS).Obecnie cena retestuje to wsparcie.
Dla mnie brak tematu do decyzji, ponieważ średnie się plątają.
Przebicie Open W1 spowoduje, że świeca W1 będzie spadkowa i wtedy knot górny będzie oporem (DSWS).
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2016, 12:42 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Podpucha czy nie w zeszlym tygodniu na tej parze wykonal sie bardzo podobny ruch w gore po czym dalej zaczelo spadacDavidFx pisze:Nie ma mnie dzis przy mt4 wiec nie porysuje sobie kanalow czy flag a wiec nie zajmuje pozycjilutek rzeznik spada
Zaczynamy owocny rajd na GBP/AUD w kierunku 1.71 a potem 1.73 (ale to sie jeszcze zobaczy).
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2016, 14:44 przez Kusus, łącznie zmieniany 2 razy.
25lotów cały mój zarobek stawiam na dax:))
To dawaj jak to na grafice wygląda.. A tak przy okazji L czy S ???lutek pisze:25lotów cały mój zarobek stawiam na dax:))

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.