-- Dodano: 26 wrz 2016, 11:31 --
Jestes dawca kapitalu i nic i nikt tego nie zmieni

Ja w czwartek top pokazalem. W piatek nasz fenomen rynkow finansowych tez Ci kazal sprzedawac. Trzeba bylo trzymac S-ki. Ucz sie na bledach swoich.Caldeborn pisze:Hmm.. to jest DayTrading więc uważam by pokazywać jak dzisiaj może się zachowywać rynek i w taki sposób można się nauczyć na błędach innych .
na obecna chwile nie masz ani umiejetnosci (chyba ze w klikaniu myszka) ani nawet podstaw wiedzy i uswiadom to sobie wreszcieŚwieżak44 pisze:Konto demo ocalało, a moja wiedza i umiejętności z każdym dniem sa coraz lepsze.
wszystko ok, tylko czemu akurat początek to dziś? jak to spada od piątku,pr7emo pisze:jeśli dziś początek spadków na indeksach to ciężko powiedzieć czy dobry poziom do eLek na usdjpy to 100,00
no masz racje, ale drugi dzień to też taki początekTomasz196407 pisze:wszystko ok, tylko czemu akurat początek to dziś? jak to spada od piątku,pr7emo pisze:jeśli dziś początek spadków na indeksach to ciężko powiedzieć czy dobry poziom do eLek na usdjpy to 100,00
i czy akurat będzie spadało jak kamień w wodę,
myślę ze nie,
patrząc po dax, info o Deutsche dał sygnał i przyspieszenie sell , a na ifo sie zatrzymali
Bardzo ładne zagranie. Dwie kreski i wystarczy. LT+SR i nie trzeba niczego więcej. Świeżak ucz siębelon pisze:Witam,
EJ aktu z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p834302
poziomy dalej aktualne: pzdr