DayTrading: Poniedziałek 26.09.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.09.2016
A co ma wspólnego świeca W1 eda do jego paniki 

Hehe. Chodzi o to ze jest szansa na wzrost dynamiki.
Hmm.. to jest DayTrading więc uważam by pokazywać jak dzisiaj może się zachowywać rynek i w taki sposób można się nauczyć na błędach innych .[/quote]
Ja w czwartek top pokazalem. W piatek nasz fenomen rynkow finansowych tez Ci kazal sprzedawac. Trzeba bylo trzymac S-ki. Ucz sie na bledach swoich.
Ja w czwartek top pokazalem. W piatek nasz fenomen rynkow finansowych tez Ci kazal sprzedawac. Trzeba bylo trzymac S-ki. Ucz sie na bledach swoich.

ed out odpuszczam go zostaje rzeznik 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Wiem, ale miałem tylko chwilę żeby podjąc decyzję. Nie mam czasu grać, a chciałem ocalic konto. Strata -2k to nie tak źle jak było -14k w pewnym momencie. Wiem, że byłby zysk jakbym poczekał z 15 min, ale nie o to chodzi. Pierwszy błąd powoduje następny. Chodzi o to, żeby nie było tego pierwszego. Kolejna lekcja nie pójdzie na marne.Caldeborn pisze:Świeżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało
Kolejna lekcja. Znowu masz w d...e wskazniki. W taki sposob ludzie pozbywaja sie kasy. Grasz na demo to ucz sie cierpliwosci i patrz na wskazniki. Popatrz na m5, m15 tam masz min. ruchu i tak graj. Naucz sie dobrych nawykow na demo bo w realu bedzie trudniej. Powodzenia
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2016, 11:13 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
to co rzeznik wyprawia dzis przechodzi ludzkie pojecie poniedzialek a zapieprza jak kroliczek duracell 
-- Dodano: 26 wrz 2016, 11:15 --
swiezak jest dzial dla poczatkujacych i tam mozesz wypisywac swoje frustracje i moze jak bedziesz grzeczny to ktos ci pokaze jak zajmowac prawidlowo pozycje

-- Dodano: 26 wrz 2016, 11:15 --
Świeżak44 pisze:Wiem, ale miałem tylko chwilę żeby podjąc decyzję. Nie mam czasu grać, a chciałem ocalic konto. Strata -2k to nie tak źle jak było -14k w pewnym momencie. Wiem, że byłby zysk jakbym poczekał z 15 min, ale nie o to chodzi. Pierwszy błąd powoduje następny. Chodzi o to, żeby nie było tego pierwszego. Kolejna lekcja nie pójdzie na marne.Caldeborn pisze:Świeżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało
Kolejna lekcja. Znowu masz w d...e wskazniki. W taki sposob ludzie pozbywaja sie kasy. Grasz na demo to ucz sie cierpliwosci i patrz na wskazniki. Popatrz na m5, m15 tam masz min. ruchu i tak graj. Naucz sie dobrych nawykow na demo bo w realu bedzie trudniej. Powodzenia
swiezak jest dzial dla poczatkujacych i tam mozesz wypisywac swoje frustracje i moze jak bedziesz grzeczny to ktos ci pokaze jak zajmowac prawidlowo pozycje

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
David, jeszcze długo tu zostanę.. Konto demo ocalało, a moja wiedza i umiejętności z każdym dniem sa coraz lepsze.DavidFx pisze:swiezak ty jeszcze na forexie myslalem ze sie zajeles wikliniarstwemŚwieżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało
-- Dodano: 26 wrz 2016, 8:52 --
edek buy ponownie
PS. Miałem rację, że WIG20, a właściwie jego rachityczny wzrost wskazywał na rychłą korektę na indeksach. To dobry wskaźnik.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
[quote="DavidFx"]to co rzeznik wyprawia dzis przechodzi ludzkie pojecie poniedzialek a zapieprza jak kroliczek duracell 
rzeźnik po twoich lotnych lotach,
daj im spokój Dawidzie, niech piszą, skup sie na tym co widzisz, inne umiejetności zostaw

rzeźnik po twoich lotnych lotach,
daj im spokój Dawidzie, niech piszą, skup sie na tym co widzisz, inne umiejetności zostaw
- Janek Trader
- Pasjonat
Sugerujesz, że nasz WIG rządzi trendami na rynkach światowychŚwieżak44 pisze:PS. Miałem rację, że WIG20, a właściwie jego rachityczny wzrost wskazywał na rychłą korektę na indeksach. To dobry wskaźnik.DavidFx pisze:swiezak ty jeszcze na forexie myslalem ze sie zajeles wikliniarstwemŚwieżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało
-- Dodano: 26 wrz 2016, 8:52 --
edek buy ponownie
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Rzeznika na chwilę przyblokowal ten okrągły poziom, ale jak go mocniej przebije to w okolicy 129.400 się dopiero zatrzyma