DayTrading: Poniedziałek 26.09.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.09.2016
rzeznik ponowne eski 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
swiezak ty jeszcze na forexie myslalem ze sie zajeles wikliniarstwemŚwieżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało

-- Dodano: 26 wrz 2016, 8:52 --
edek buy ponownie

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
GJ fajnie spada zobaczymy czy przebije 130.400 gdzie utworzył ostatnio podwójny dołek
Może tak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."
emocjonujący początek tygodnia...
-- Dodano: pn 26-09-2016, 9:31 --
close all positions, czekam trochę i odświeżę
-- Dodano: pn 26-09-2016, 9:31 --
close all positions, czekam trochę i odświeżę
Świeżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało
Kolejna lekcja. Znowu masz w d...e wskazniki. W taki sposob ludzie pozbywaja sie kasy. Grasz na demo to ucz sie cierpliwosci i patrz na wskazniki. Popatrz na m5, m15 tam masz min. ruchu i tak graj. Naucz sie dobrych nawykow na demo bo w realu bedzie trudniej. Powodzenia
Caldeborn pisze:Świeżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało
Kolejna lekcja. Znowu masz w d...e wskazniki. W taki sposob ludzie pozbywaja sie kasy. Grasz na demo to ucz sie cierpliwosci i patrz na wskazniki. Popatrz na m5, m15 tam masz min. ruchu i tak graj. Naucz sie dobrych nawykow na demo bo w realu bedzie trudniej. Powodzenia
Mnie to wygląda dzisiaj jak panika po euforii czwartkowej.
Hmm.. to jest DayTrading więc uważam by pokazywać jak dzisiaj może się zachowywać rynek i w taki sposób można się nauczyć na błędach innych .kolbi123 pisze:Caldeborn pisze:Świeżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało
A tam panika od razu. Zobacz na W1 gdzie jest edek... do tego koniec wakacji.kolbi123 pisze:Caldeborn pisze:Świeżak44 pisze:Zamknąłem te nieszczęsne pozycje ze stratą -2k.. Konto ocalało