PW -Politechnika Wrocławska?Tolmonnika pisze:W ubiegłym wieku mój prof. na PW mawiał " z wykopalisk synu z wykopalisk"warmia pisze:No i podjechali.
Cierpliwosc popłaca- tylko skad ja brać.

PW -Politechnika Wrocławska?Tolmonnika pisze:W ubiegłym wieku mój prof. na PW mawiał " z wykopalisk synu z wykopalisk"warmia pisze:No i podjechali.
Cierpliwosc popłaca- tylko skad ja brać.
No to nie PW.Tolmonnika pisze:zgadza się
Kusus pisze:Nie bylo mnie pol roku, wracam i znowu to samo, nic sie nie zmienilo.
Fx-Technik vs reszta forum
... ciekawe kiedy mu sie w koncu znudzi ta zabawa w mentora i sobie uswiadomi to ze kazdy ma to gdzies
A nie, on jest wieczny - jak Highend. Nauczy sie 5 jezykow i bedzie gral chocby kapslami od piwa - ale bedzie dalej gral i dalej bedzie probowal mentorzycDzizas...
A wracajac do tematu forexu. Ropa drozeje ale ja moim bystrym, forexowym okiem, mimo wszystko, widze piekna zwalke na Kangurze w najblizszym czasie i duze wzrosty na EA ...
Ba. Smiem nawet twierdzic ze EA znajdzie sie blisko 1.475 w najblizszych 24-48 godzinach
Milego weekendu.
???warmia pisze:No to nie PW.Tolmonnika pisze:zgadza się
PW to Warszawska, pwr to wrocławska ( nie znasz skrótu własnej uczelni ?).Tolmonnika pisze:???warmia pisze:No to nie PW.Tolmonnika pisze:zgadza się
????
Spokojnego weekendu.
Fakt nie pamiętam to było na początku lat siedemdziesiątych i mam już trochę odcisków na mózgu, dzięki za przypomnienie.warmia pisze: PW to Warszawska, pwr to wrocławska ( nie znasz skrótu własnej uczelni ?).
Domyslam się , że jakis wydział zwiazany z wodą?Tolmonnika pisze:Fakt nie pamiętam to było na początku lat siedemdziesiątych i mam już trochę odcisków na mózgu, dzięki za przypomnienie.warmia pisze: PW to Warszawska, pwr to wrocławska ( nie znasz skrótu własnej uczelni ?).
To ty z dychę starszy ode mnie jesteś - no to nie przegadam!Tolmonnika pisze:Fakt nie pamiętam to było na początku lat siedemdziesiątych i mam już trochę odcisków na mózgu, dzięki za przypomnienie.warmia pisze: PW to Warszawska, pwr to wrocławska ( nie znasz skrótu własnej uczelni ?).