Akurat, gdy S się dopiero rozwija, ty już zwijasz się.Tolmonnika pisze:potrzeba odpoczynkuwystarczy można zamykać
DayTrading: Piątek 23.09.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 23.09.2016
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
zbyt małe nachylenie, statystycznie zwykle kończyło się to dynamicznym ruchem do góryfx-technik pisze:Akurat, gdy S się dopiero rozwija, ty już zwijasz się.Tolmonnika pisze:potrzeba odpoczynkuwystarczy można zamykać
O ile na koniec ubiegłego tygodnia można zakładać było mega spadki na edku, to na ten moment wiadomo jedno:
nic nie wiadomo PAT, chyba, że zaraz coś odrobią, ale to i tak będzie już kapiszon. Oandianie też już zgłupieli, prawie 50/50
nic nie wiadomo PAT, chyba, że zaraz coś odrobią, ale to i tak będzie już kapiszon. Oandianie też już zgłupieli, prawie 50/50
- fx-technik
- Fanatyk
Piątek, na moje oko (czyt. narzędzia) 10580 Cash.pr7emo pisze:zbyt małe nachylenie, statystycznie zwykle kończyło się to dynamicznym ruchem do góryfx-technik pisze:Akurat, gdy S się dopiero rozwija, ty już zwijasz się.Tolmonnika pisze:potrzeba odpoczynkuwystarczy można zamykać
W moim wypadku, to cała kupa szmalu!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Aby nie spaść na czerwone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
sześć lotów, to Ty masz potrzebyDavidFx pisze:tp na dzis ale nie wiem czy to ogarna dzien ma sie ku koncowi

Poczekam na nowy tydzień nigdzie się nie śpieszę FX nie uciekniefx-technik pisze:Akurat, gdy S się dopiero rozwija, ty już zwijasz się.Tolmonnika pisze:potrzeba odpoczynkuwystarczy można zamykać

No i podjechali.
Cierpliwosc popłaca- tylko skad ja brać.
kurs na pewno się cofnie - zwłaszcza w czasie 
nie wiem co pokazuje ten wskaźnik, ale świeci się mega fajnie

nie wiem co pokazuje ten wskaźnik, ale świeci się mega fajnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W ubiegłym wieku mój prof. na PW mawiał " z wykopalisk synu z wykopalisk"warmia pisze:No i podjechali.