-- Dodano: 23 wrz 2016, 10:16 --
forex to nie hazard to logiczna gralutek pisze: w hazard religii nie mieszaj bo to diabła robota czyli w otchłań

forex to nie hazard to logiczna gralutek pisze: w hazard religii nie mieszaj bo to diabła robota czyli w otchłań
o tak bardzo logiczna duzo trzeba analizować zeby cię nie .....DavidFx pisze:Dla Tomasza![]()
-- Dodano: 23 wrz 2016, 10:16 --
forex to nie hazard to logiczna gralutek pisze: w hazard religii nie mieszaj bo to diabła robota czyli w otchłańjak szachy
brawo TyDavidFx pisze:wejscie z nudow na rzeznika
Dlaczego dajesz zlecenia tak blisko siebie?DavidFx pisze:wybaczcie mi moi drodzy ale pozwolilem sobie dowalic do pieca
co to jest SL nie uzywam tegoJanek Trader pisze:Dlaczego dajesz zlecenia tak blisko siebie?DavidFx pisze:wybaczcie mi moi drodzy ale pozwolilem sobie dowalic do pieca
Masz aż tak mały SL?
Zmień myślenie o sobie, radzę!Tolmonnika pisze:o Twoim sposobie grania oraz technice analizy tak się nie wyrażam ! przykro mi z tego powodu że innych którzy nie myślą tak jak ty (lub inaczej grają) uważasz za idiotów.fx-technik pisze: No tak, doczekałeś się, swojej głupoty - gry pod prąd.
Jak ktoś sprzedaje idealnie na wsparciu, to jest po prostu dawcą kapitału.