lecz wszystko jest mozliwe

-- Dodano: 20 wrz 2016, 8:16 --
Dokładnie, motywacja to podstawa!DavidFx pisze:motywuje chlopaka do pojscia na wyzyny tkwiacego w nim geniusza w tradingu
Teraz L zarabia. No i co? Podaje ci sygnały jak grać na DAX-ie a ty sie gdzieś chowasz... Ucz sie jak się zarabia.DavidFx pisze:swiezak rozczarowales mnie bylem pewny ze to wiedziales ze taka konsola bedzie zanim sie wyrysowala cos slaby z ciebie analityk ze tego nie wiedziales wszedles i oznajmiles nam to co kazdy widzi a ty miales to wiedziec przed wszystkimi!!!Świeżak44 pisze:Ale beznadziejna konsola wczoraj mieliście na DAX-ie. Nie miałem czasu grać, ale nie ma czego żałowac.
nastepnym razem sie postaraj dokladnie przed godz. 8:00 rozrysuj na wykresie jak pojdzie cena przez caly dzien ok
wtedy to sprawdzimy czy rzeczywiscie tak cena pojdzie i bedziemy wiedziec czy dobry z ciebie trader czy jednak slaby jak sik pajaka
bedzie twardy namacalny dowod czy jestes trader czy pseudogracz niedzielny
Ale jesteś szybkifxmagazine pisze:W dniu wczorajszym spadki na parze EURUSD wyhamowały w punkcie D układu harmonicznego, reakcja jaka się pojawiła to około 50 pipsów.
Strefa wsparcia wynikała nie tylko ze współczynnika 88.6% ale także z geometrii 1:1 (FE100). Opór znajduje się w tej chwili przy okrągłym poziomie 1.1200 - różowa strefa. W przypadku wybicia górą droga do dalszych wzrostów zostanie otwarta. Alternatywnie wybicie dołem zielonej strefy neguje układ harmoniczny.