Otworzyłem konto w Vipro, pobrałem Mt4 i nie mam możliwość składania zleceń, okno "Nowe zlecenie" jest nieaktywne, nie ma też standardowego One click , o co chodzi ? tydzień temu pobrałem do demo i było ok, niepotrzebnie instalowałem MT4 od nowa bo już nie mam ani teraz ani z poprzedniej instalki możliwość handu
proszę o pomoc
Na wstępie przepraszamy za opóźnienie w odpowiedzi, ale dopiero przed chwilą otrzymaliśmy powiadomienie o nowej odpowiedzi na forum. Najprawdopodobniej nie może Pan składać zleceń gdyż zalogował się Pan hasłem inwestora. Prosimy o kontakt na pomoc@vipromarkets.com razem z numerek rachunku MT4, sprawdzimy wtedy logi i potwierdzimy przyczynę.
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
Sprawdź nas | Forum | WWW w profilu.
Od początku naszej działalności otrzymywaliśmy zapytania odnośnie konta bankowego w Polsce.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych obecnych jak i przyszłych Klientów, z dumą ogłaszamy:
Od dnia dzisiejszego dostępny jest przelew krajowy jako metoda depozytu. Konto bankowe znajduje się w mBanku.
Numery kont znajdują się w Gabinecie Inwestora.
Życzymy samych udanych trejdów,
Zespół Vipro Markets
Czyli jest już możliwość wpłat/wypłat do banku w Polsce .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Tak, potwierdzamy tą dobrą wiadomość. Na początku tygodnia uruchomiliśmy rachunek bankowy w polskim banku. Od teraz wpłaty i wypłaty będą dochodziły znacznie szybciej, uniknie się też ryzyka poniesienia kosztów banku pośredniczącego.
Dane nowych rachunków bankowych dostępne są w Gabinecie inwestora w naszej Strefie Klienta. Konto bankowe sprawdzamy kilkukrotnie w ciągu dnia, jeśli ktoś dokonał wpłaty z mBanku prosimy o kontakt, przelew pojawi się u nas na rachunku od razu i szybciej go zaksięgujemy.
Spread od 0.0 pips | Darmowe wpłaty i wypłaty | Błyskawiczny support | Brak rekwotowań
Hm, ten system jest automatyczny?
Pytam, bo przelałem środki w dniu dzisiejszym i zostały one zaksięgowane na koncie MT4... Nigdy wcześniej nie spotkałem się z przelewem bankowym księgowanym w sobotę?
Proszę przesłać nam na adres pomoc@vipromarkets.com zrzut ekranu z zakładki Strategie w terminalu po próbie uruchomienia OCT . Sprawdzimy w czym kłopot.