-- Dodano: 16 wrz 2016, 12:53 --
po co Ci te świeczki? ... tylko klarowność obrazu zaburzająŚwieżak44 pisze:Tu jest ta linia od której moga się odbić

po co Ci te świeczki? ... tylko klarowność obrazu zaburzająŚwieżak44 pisze:Tu jest ta linia od której moga się odbić
A może niżej?Świeżak44 pisze:Teraz bedą sprawdzać ten poziom 10285 i potem w górę.. Kto się zgadza???
Kotlet mi wypadl z widelca jak to zobaczylem masakra!!!Świeżak44 pisze:Tu jest ta linia od której moga się odbić
o kur..Świeżak44 pisze:Tu jest ta linia od której moga się odbić
nic nie musząŚwieżak44 pisze:Czyli jeszcze nie maja dość tych spadków.. Poczekajmy na następny dołek..
-- Dodano: 16 wrz 2016, 13:13 --
Teraz ciągną do góry, ale muszą jakis retest zrobić i wtedy sie okaże dokąd idą..
może szwajcara 10155xhDog pisze:A może niżej?Świeżak44 pisze:Teraz bedą sprawdzać ten poziom 10285 i potem w górę.. Kto się zgadza???
W piątek?!DavidFx pisze:Kotlet mi wypadl z widelca jak to zobaczylem masakra!!!Świeżak44 pisze:Tu jest ta linia od której moga się odbić
"wstrzemięźliwość od pokarmów mięsnych obowiązuje we wszystkie piątki całego roku; obowiązuje on wszystkie osoby, które ukończyły 14. rok życia"warmia pisze:W piątek?!DavidFx pisze:Kotlet mi wypadl z widelca jak to zobaczylem masakra!!!Świeżak44 pisze:Tu jest ta linia od której moga się odbić