Dobranoc Panie Technik

To taki żartowniś forumowy. Forex musiał go nieźle przeczołgaćfx-technik pisze:I tak właśnie gra (bawi się) człek totalnie niepoważny.DavidFx pisze:kolejne buye na edku w strone slonca ku lepszej przyszlosci!
za Wolność Waszą i Naszą
To nie Forex go przeczołgał, tylko on sam.TsunamiPL pisze:To taki żartowniś forumowy. Forex musiał go nieźle przeczołgaćfx-technik pisze:I tak właśnie gra (bawi się) człek totalnie niepoważny.DavidFx pisze:kolejne buye na edku w strone slonca ku lepszej przyszlosci!
za Wolność Waszą i Naszą
Dobranoc!DavidFx pisze:,,Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia''. Albert Einstein
Dobranoc Panie Technik
Banan dokładasz s ?banan_czikita pisze:widze wszyscy byczo nastawieni, ankieta tez z przewaga bykow to czas dolozyc S. Biore dzis Wasza kase
Ostatni raz. Teraz albo nigdy.fx-technik pisze:
Wreszcie, będą z Ciebie ludziefx-technik pisze:Dla miłośników innych sztuczek:
Niestety oznaczenia są złeTsunamiPL pisze:Mój scenariusz bazowy dla edka to pięcofalowa struktura na D1.
Twój obraz i mój niezupełnie się zgadzają... -- Dodano: 14 wrz 2016, 23:03 --Bemowo1 pisze:Ostatni raz. Teraz albo nigdy.fx-technik pisze:
A, myślałeś, że ja tych sztuczek nie znam?Bemowo1 pisze:Wreszcie, będą z Ciebie ludziefx-technik pisze:Dla miłośników innych sztuczek:![]()