EURUSDH1.png
DayTrading: Środa 14.09.2016
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 14.09.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Warto zwrócić uwagę co działo się na zielonej taśmie na m30, od kilku tygodni pełniła rolę podłogi teraz rolę sufitu.karnak pisze:Osłonka pozycji analogicznie do poprzedniego wejścia.karnak pisze:ED odnowione S po 1.1273
Na marginsie układy sił na dziennym L, h4 L,
Tygtodniowy .....? świeczki mówią S....
-- Dodano: 14 wrz 2016, 18:18 --
Ale target wynikający ze wskaźnika zrobilifx-technik pisze:
- marcinmijagi
- Pasjonat
Bemowo1 te pozycje to real czy demo? Jesli mozna wiedziec...Bemowo1 pisze:Trudno, może będę prawdziwym antywswkaźnikiemDavidFx pisze:jak widac fraktalnosc rynku nigdy nie zawodzi![]()
teraz tylko bedzie roslo a zyczliwi traderzy beda pisac o wspanialych wejsciach na eski i jak w straszliwym bledzie jestem ale tak to bywa
dopiero teraz pokonaliśmy zieloną taśmę, a teraz mamy ją zanegować? - możliwe
Przyznaję, że H4 elka jak nic, tylko wczoraj mi na m30 pomieszali
Cytaty, pipsów nie dają.
Niestety real,marcinmijagi pisze: Bemowo1 te pozycje to real czy demo? Jesli mozna wiedziec...
Tygodniowy, a tym żyje moja chora wyobraźnia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na gbppln docelowo na 2.80 za funta.
Bardzo long term..
Ty tak na poważnie????
Bo wiesz ja chciałbym dożyć sędziwego wieku , ale obawiam się ,że nie dożyje takiej ceny!!!!
Bardzo long term..
Ty tak na poważnie????

Bo wiesz ja chciałbym dożyć sędziwego wieku , ale obawiam się ,że nie dożyje takiej ceny!!!!

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
może i tak być , tylko kiedyBemowo1 pisze:Niestety real,marcinmijagi pisze: Bemowo1 te pozycje to real czy demo? Jesli mozna wiedziec...
Tygodniowy, a tym żyje moja chora wyobraźnia
Ropa mi odjechała w pizdu
....brak czasu na grę.
Rzucę robotę w cholere ... po co się meczyć na etacie

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Witaj w klubie, kup sobie czasnavik pisze:Ropa mi odjechała w pizdu....brak czasu na grę.
A Ile kosztuje czas?Bemowo1 pisze:Witaj w klubie, kup sobie czasnavik pisze:Ropa mi odjechała w pizdu....brak czasu na grę.

- fx-technik
- Fanatyk
Wieczność.navik pisze:A Ile kosztuje czas?Bemowo1 pisze:Witaj w klubie, kup sobie czasnavik pisze:Ropa mi odjechała w pizdu....brak czasu na grę.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !