DayTrading: Wtorek 13.09.2016
Re: DayTrading: Wtorek 13.09.2016
no i d...a. Raz zysk a raz w pysk.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
No to lecimxhDog pisze:Oj jak przebija 135 to lecim , 133.900 , na to wyglada
Chodzi o gbpjpy

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Za mało na tacę dałeśnavik pisze:Qurwa nie jestem konsekwentny....wycieli ....![]()
g/j buy 135,120 sl 134,998
The only way is up
nie lubie rozdawać, wole braćTsunamiPL pisze:Za mało na tacę dałeśnavik pisze:Qurwa nie jestem konsekwentny....wycieli ....![]()
g/j buy 135,120 sl 134,998
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- fx-technik
- Fanatyk

David, to co jest na tym DAX?
L, czy S?
Czy jedno i drugie?
L, czy S?
Czy jedno i drugie?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
ale mącą na edku, takich długich knotów nie robili nad taśmami 
-
MasterLukas
- Stały bywalec

W załączniku przesyłam obiecany wykres DAX. Widać na nim dwie podobne świeczki dzienne, ta druga jest z wczoraj.
Po pierwszej miały miejsce wzrosty, zatem według wskaźnika zmienności dzisiejsza świeczka dzienna powinna być czerwona. Niestety byłem na wyjeździe i nie miałem możliwości wcześniej wrzucić swojej analizy, niemniej dalej konsekwentnie gram na DAX według wskaźnika zmienności.
Po pierwszej miały miejsce wzrosty, zatem według wskaźnika zmienności dzisiejsza świeczka dzienna powinna być czerwona. Niestety byłem na wyjeździe i nie miałem możliwości wcześniej wrzucić swojej analizy, niemniej dalej konsekwentnie gram na DAX według wskaźnika zmienności.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
grzegorzx7
- Gaduła

A kiedy te 10650 na Daxie ?fx-technik pisze:DAX30 target 10650...
Cisnę edka na l. tp 1.13, chyba że pęknę i z ręki zamknę 
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk

W tym tygodniu.grzegorzx7 pisze:A kiedy te 10650 na Daxie ?fx-technik pisze:DAX30 target 10650...
Może jutro?
Dziś, to trudno powiedzieć...
Dziś już tam chcieli jechać, zabrakło powodu, to odpuścili.
Dokładnie, to był czas konferencji Draghiego, wtedy zapadały decyzje.
Kupią taniej.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !