101,626 long Ujek
Nie strasz, zamknąłem wszystkie longi na 1.125 i czekam żeby podebrać po lepszej cenie tj 1.116-1.118TsunamiPL pisze:Edek ma ochotę jednym ruchem zrobić co najmniej 1.13
Za taki scenariusz gotów byłbym sporo zapłacićm3l0n pisze:Nie strasz, zamknąłem wszystkie longi na 1.125 i czekam żeby podebrać po lepszej cenie tj 1.116-1.118TsunamiPL pisze:Edek ma ochotę jednym ruchem zrobić co najmniej 1.13
Zupełnie na tym nie gram, a wygląda na fajną paręm3l0n pisze:Czy to aby nie pora na realizacje oRGR? chociaż świeczka dzienna nie napawa optymizmem, ale słyszałem niedawno że świeczki się nie sprawdzają na całe szczęście i to jest z pewnością zasłona dymną na wystrzał
![]()
Spoko ja też jej nie znam, dopiero się zapoznajemy.TsunamiPL pisze:Zupełnie na tym nie gram, a wygląda na fajną paręm3l0n pisze:Czy to aby nie pora na realizacje oRGR? chociaż świeczka dzienna nie napawa optymizmem, ale słyszałem niedawno że świeczki się nie sprawdzają na całe szczęście i to jest z pewnością zasłona dymną na wystrzał
![]()
10-15% zdrowa korekta byłaby wskazana. Nikt tu nie pisze o bessie.karnak pisze:Ładna V-ka się szykuje u Jankesa, nie ma to, jak widzieć już bessę.![]()
Taka korekta, o której piszesz byłaby już wyjściem z rytmu hossy i to byłoby już wejście w bessę.TsunamiPL pisze:10-15% zdrowa korekta byłaby wskazana. Nikt tu nie pisze o bessie.karnak pisze:Ładna V-ka się szykuje u Jankesa, nie ma to, jak widzieć już bessę.![]()