DayTrading: Poniedziałek 12.09.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.09.2016
Konsola pospadkowa... coś nowego dla mnie. W kązdym razie jeśli brak jest wyraźnej przyczyny do spadków, to powinno zacząć rosnąc... Podbicie, retest w dół i znowu jazda w górę do wyborów w Szatanach Zjednoczonych. Jaki jest teraz powód do spaku? Zadnego. Na dużych interwałach rządzi psychologia. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Powód jest zawsze jeden i ten sam.Świeżak44 pisze:Konsola pospadkowa... coś nowego dla mnie. W kązdym razie jeśli brak jest wyraźnej przyczyny do spadków, to powinno zacząć rosnąc... Podbicie, retest w dół i znowu jazda w górę do wyborów w Szatanach Zjednoczonych. Jaki jest teraz powód do spaku? Zadnego. Na dużych interwałach rządzi psychologia.
Popyt vs. Podaż
A ty pewnie jesteś na tyle mądry, że wiesz co/kto steruje popytem i podażą?
Pewnie kosmici...

-- Dodano: 12 wrz 2016, 13:24 --
Kolejne S na Edku.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Nie wiem, ale zwykle według takiego schematu wychodzili z czegos takiego, np. po Brexicie.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
S zamknąłem na BE.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Mam nadzieję, że tego sam nie grałeśbelon pisze:UJ - teraz tak do 103:pzdr
The only way is up
-
- Fanatyk
////////Świeżak44 pisze:Konsola pospadkowa... coś nowego dla mnie. W kązdym razie jeśli brak jest wyraźnej przyczyny do spadków, to powinno zacząć rosnąc... Podbicie, retest w dół i znowu jazda w górę do wyborów w Szatanach Zjednoczonych. Jaki jest teraz powód do spaku? Zadnego. Na dużych interwałach rządzi psychologia.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2016, 14:20 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Psychologia rządzi na małych interwałach- na duzych wyłącznie kasa.Tomasz196407 pisze:to z czego te spadki sądzisz?Świeżak44 pisze:Konsola pospadkowa... coś nowego dla mnie. W kązdym razie jeśli brak jest wyraźnej przyczyny do spadków, to powinno zacząć rosnąc... Podbicie, retest w dół i znowu jazda w górę do wyborów w Szatanach Zjednoczonych. Jaki jest teraz powód do spaku? Zadnego. Na dużych interwałach rządzi psychologia.
Zagrałem, tylko trochę niżej: pzdrTsunamiPL pisze:Mam nadzieję, że tego sam nie grałeśbelon pisze:UJ - teraz tak do 103:pzdr
belon pisze:
Zagrałem, tylko trochę niżej: pzdr
Przebiło Ci wsprarcie to czemu grasz L? Tak z ciekawości pytam.
Chyba, że na kilka pipsów korekty.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
kto na sp500 jest bykiem?, ładnie idą i chcą iść do góry
-- Dodano: pn 12-09-2016, 14:40 --
po otwarciu kasowego może nastąpić kontynuacja spadku, a przynajmniej nie widzę bardziej prawdopodobnej chwil odwrócenia kierunku
-- Dodano: pn 12-09-2016, 14:47 --
gram też pod cofniecie do góry uJka intra
-- Dodano: pn 12-09-2016, 14:40 --
po otwarciu kasowego może nastąpić kontynuacja spadku, a przynajmniej nie widzę bardziej prawdopodobnej chwil odwrócenia kierunku
-- Dodano: pn 12-09-2016, 14:47 --
gram też pod cofniecie do góry uJka intra