DayTrading: Środa 07.09.2016
Re: DayTrading: Środa 07.09.2016
Ale eu w koncu tez ruszy. Kazda para ma swoje jazdy i swoje konsole...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
No to jak nie spada to wziąłem L po 10741.. Gra z trendem.
Juz zarabia.. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
niech dojdą do ceny otwarcia na uJku to eSeczka
Wychodzę na 0, bo juz nie wiem co jest grane.. Ani w te ani we wte. Niby jest chęć do wzrostów, jest dywergencja prowzrostowa, ale coś się znowu zacięli.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
DAX jutro jakieś 10570 będzie pukał.
Popuka i pewnie dalej wzrost.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
-
- Stały bywalec
W poprzedni piątek wysunąłem analizę, że obecna świeczka tygodniowa 1W na DAX będzie czerwona.
Otóż świeczki piątkowe 1D z 5 sierpnia i 2 września były bardzo podobne. Po pierwszej świeczce z 5 sierpnia świeca tygodniowa była wzrostowa (duża zielona). Zatem według wskaźnika zmienności obecna świeczka tygodniowa będzie spadkowa. Jeśli świeca 1 W będzie czerwona, to wskaźnik zmienności rzeczywiście działa, a jeśli zielona, to znaczy, że nie działa.
Scenariusz na jutro (DAX): Draghi i EBC. Wskaźniki będą mieć jutro drugorzędne znaczenie, ważne, co powie Mario.
Otóż świeczki piątkowe 1D z 5 sierpnia i 2 września były bardzo podobne. Po pierwszej świeczce z 5 sierpnia świeca tygodniowa była wzrostowa (duża zielona). Zatem według wskaźnika zmienności obecna świeczka tygodniowa będzie spadkowa. Jeśli świeca 1 W będzie czerwona, to wskaźnik zmienności rzeczywiście działa, a jeśli zielona, to znaczy, że nie działa.
Scenariusz na jutro (DAX): Draghi i EBC. Wskaźniki będą mieć jutro drugorzędne znaczenie, ważne, co powie Mario.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2016, 18:18 przez MasterLukas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Fanatyk
jak dobrze, według dwóch żeby sie zgadzało,Szwajcar pisze:DAX jutro jakieś 10570 będzie pukał.![]()
![]()
![]()

niż setki odmiennych,
to tych dwóch będzie wygranych
Szwajcar zgadzam sie z Tobą a GJ niech Wam rośnie
życze Wszystkiego Dobrego
no jednak chyba nieŚwieżak44 pisze:No to jak nie spada to wziąłem L po 10741.. Gra z trendem.Juz zarabia..
sapina w końcu przekonała daxa do spadkueliroPL pisze:no jednak chyba nieŚwieżak44 pisze:No to jak nie spada to wziąłem L po 10741.. Gra z trendem.Juz zarabia..

- marcinmijagi
- Pasjonat
...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.