A ja dla odmiany L...Świeżak44 pisze:Złapałem S na DAX-ie i bede trzymał. Albo działa ten mój system albo jutro nowe konto trzeba będzie zakłądać.
DAX w trendzie wzrostowym jak na moje oko.
A ja dla odmiany L...Świeżak44 pisze:Złapałem S na DAX-ie i bede trzymał. Albo działa ten mój system albo jutro nowe konto trzeba będzie zakłądać.
highend pisze:ten system nazywa się "gra z trendem"Świeżak44 pisze: O skurczysyn, dobry jest.. Głównie na buy gra, skalpuje po parę pipsów. Ma jakiś system na "BUY" bo na SELLach traci.
-- Dodano: 07 wrz 2016, 14:36 --
wyraziłem tylko swój pogląd na rzeźnika, bo mówisz że cicho o nimTomasz196407 pisze: Przemo niebo jest jakie jest, wchodź sam realizuj swoje marzenia,
za Dawidem- wszystko jest możliwe
ja juz zarobilem:
https://www.mql5.com/en/charts/5745257/ ... and?bind=1
edit trailing:
https://www.mql5.com/en/charts/5745270/ ... kerage-and
![]()
![]()
oczywiście. Pracuję = zarabiam.Tomasz196407 pisze: ty zawsze zarabiasz
Przemo nie chce mi sie robic z forum smietnika, dał bym linka tu jak pisałes o poziomie chyba za szwajcarem bodajze w tamtym tygodniu i wysmiewałes kazdego kto inaczej pisał,highend pisze:oczywiście. Pracuję = zarabiam.Tomasz196407 pisze: ty zawsze zarabiasz
nie narzekam.
daj tego linka, bo ja sobie nie przypominam abym kogokolwiek wyśmiewał. ze Szwajcarem również nie pisałem.Tomasz196407 pisze: Przemo nie chce mi sie robic z forum smietnika, dał bym linka tu jak pisałes o poziomie chyba za szwajcarem bodajze w tamtym tygodniu i wysmiewałes kazdego kto inaczej pisał,
zasadność mojego pierwszego postu jest taka ze kazdy tu jest mądry jak prawa strona sie zrealizuje,
a żeby off top nie było wti na wybicie dołka, wykresów nie wstawiam bo nowomoda weszła na hasła
masz pamieć z gumy?//highend pisze:daj tego linka, bo ja sobie nie przypominam abym kogokolwiek wyśmiewał. ze Szwajcarem również nie pisałem.Tomasz196407 pisze: Przemo nie chce mi sie robic z forum smietnika, dał bym linka tu jak pisałes o poziomie chyba za szwajcarem bodajze w tamtym tygodniu i wysmiewałes kazdego kto inaczej pisał,
zasadność mojego pierwszego postu jest taka ze kazdy tu jest mądry jak prawa strona sie zrealizuje,
a żeby off top nie było wti na wybicie dołka, wykresów nie wstawiam bo nowomoda weszła na hasła
coś Ci się pomyliło, ale spox
1. dobrze pamiętam, że nic nie pisałem - nie mam w zwyczaju wyśmiewać innychTomasz196407 pisze: masz pamieć z gumy?//![]()
i zmieniasz moje słowa w poście,
daj spokój Przemo,
przejrzyj na spokojnie, tu konkursu nie ma dobre trejdy,
masz fana i nikt cie nie przebije
@Szwajcar, podkreslone tak jak ja napisałem,Tomasz196407 pisze:Przemo nie chce mi sie robic z forum smietnika, dał bym linka tu jak pisałes o poziomie chyba za szwajcarem bodajze w tamtym tygodniu i wysmiewałes kazdego kto inaczej pisał,highend pisze:oczywiście. Pracuję = zarabiam.Tomasz196407 pisze: ty zawsze zarabiasz
nie narzekam.