DayTrading: Środa 07.09.2016
Re: DayTrading: Środa 07.09.2016
Złapałem S na DAX-ie i bede trzymał. Albo działa ten mój system albo jutro nowe konto trzeba będzie zakłądać.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
coś ostatnio ucichło o GJ,
poziomy wzrostowe wzięły w łeb i ucichło towarzystwo]
tylko zboża
tylko zboża

A na podstawie czego oczekujesz spadków ?
DiNapoli na m1.Szwajcar pisze:Gracie na DAXie?
Ten gościu Was pewnie zainteresuje. Przy tych konsolach kosi rynek, aż nie dostanie wpierdol, ale wypłacił już wiekszość depo i zysków, także wpierdol DAX mu może spuścić bez bólu.![]()
![]()
![]()
Aha lewar 1:400 na DAXie to pozwala. Nie te PL 1:100.
http://www.forexfactory.com/bagxpert#acct.16
- fx-technik
- Fanatyk
W AM mam na DAX, i nie tylko, 0.1 lota, czyli przy 1:100 minlot wymaga 10 EUR depo.Szwajcar pisze:Gracie na DAXie?
Ten gościu Was pewnie zainteresuje. Przy tych konsolach kosi rynek, aż nie dostanie wpierdol, ale wypłacił już wiekszość depo i zysków, także wpierdol DAX mu może spuścić bez bólu.![]()
![]()
![]()
-- Dodano: 07 wrz 2016, 15:26 --
MetaQuotes obecnie nie oferuje, więc nie ma takiej opcji.Tomasz196407 pisze:banan_czikita pisze:Sorki ze tutaj o tym pisze ale mam pytanie do ogółu:
znajomy potrzebuje gola wersje (nie przypisana do zadnego brokera) MT4 Multiterminal i poprosil mnie o zamieszczenie tutaj pytania czy ktos taka posiada i moglby udostepnic?
a żeby nie było całkiem OT to edek wychodzi mi teraz w gore, SL ponizej obecnej swiecy h1 - takie tam wróżbywow
mamy banana w garści
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
wrzucaj L - SL na 135.300 (a więc ciasny)Tomasz196407 pisze:coś ostatnio ucichło o GJ,
tylko zboża
i czekaj
zakładając, że trend jest na większym TF aktualnie wzrostowy.
obserwuje rzeznika od rana dzisiaj i o ile od nocy obowiązuje S, to aktualnie bym już taki pewien nie był

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
O skurczysyn, dobry jest.. Głównie na buy gra, skalpuje po parę pipsów. Ma jakiś system na "BUY" bo na SELLach traci.Caldeborn pisze:DiNapoli na m1.Szwajcar pisze:Gracie na DAXie?
![]()
![]()

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
Przemo niebo jest jakie jest, wchodź sam realizuj swoje marzenia,highend pisze:wrzucaj L - SL na 135.300 (a więc ciasny)Tomasz196407 pisze:coś ostatnio ucichło o GJ,
tylko zboża
i czekaj
zakładając, że trend jest na większym TF aktualnie wzrostowy.
obserwuje rzeznika od rana dzisiaj i o ile od nocy obowiązuje S, to aktualnie bym już taki pewien nie był
za Dawidem- wszystko jest możliwe

ten system nazywa się "gra z trendem"Świeżak44 pisze: O skurczysyn, dobry jest.. Głównie na buy gra, skalpuje po parę pipsów. Ma jakiś system na "BUY" bo na SELLach traci.
-- Dodano: 07 wrz 2016, 14:36 --
wyraziłem tylko swój pogląd na rzeźnika, bo mówisz że cicho o nimTomasz196407 pisze: Przemo niebo jest jakie jest, wchodź sam realizuj swoje marzenia,
za Dawidem- wszystko jest możliwe

ja juz zarobilem:
https://www.mql5.com/en/charts/5745257/ ... and?bind=1
edit trailing:
https://www.mql5.com/en/charts/5745270/ ... kerage-and

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Bo to jest tak...Świeżak44 pisze:Złapałem S na DAX-ie i bede trzymał. Albo działa ten mój system albo jutro nowe konto trzeba będzie zakłądać.
Musi spaść, i wszyscy to widzą...
Więc, jest sporo kasy do zgarnięcia, całe depa tych, którzy przelewarowali z różnych powodów...
I będzie lepsza cena, żeby sprzedać...
Nie ma newsów, więc nie ma powodu do większej akcji...
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !