ale z drugiej strony oni dużo inwestują biorąc kredyty, ciekawe czy firmy podniosą ceny kiedy oprocentowanie kredytów wzrośnieCZECH CENTRAL BANKER BENDA SAYS NEGATIVE INTEREST RATES ARE NOT APPROPRIATE TOOL FOR ADDITIONAL EASING OF MONETARY CONDITIONS -PRESENTATION
DayTrading: Środa 07.09.2016
Re: DayTrading: Środa 07.09.2016
wybijaja złotówki
Eu aktu - nie chcą spadać, czyli wracamy do strefy (wg mnie poziom dalej aktualny):
pzdr- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Środa dzisiajjen-yy pisze:pl-samurai pisze:Pary z jenem - co jest do ku..wy...
No właśnie...
Umacniający się jen nie pasuje do tych wzrostów na giełdach.
Co oni kombinują?

Teraz sie zgadza.fx-technik pisze:M1 świeczka otwarcia dnia, czyli 8:00 naszego czasu.Świeżak44 pisze:No i zatrzymało się na zielonej lini. Brawo! Którą świeczkę wybrałeś do zakresu i na jakim interwale, bo jakoś mi żadna nie pasuje.fx-technik pisze:
To był High dnia w tym momencie.
PS.
Mój DSWS ma nieco zmienioną stylistykę linii.

PS.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Stały bywalec
Wskaźnik zmienności konsekwentnie wskazuje dzisiaj na czerwoną świeczkę 1D.
Czyżby mnie zawiódł?
Czyżby mnie zawiódł?
JAk się nazywał ten index amerykańskich firm użytkowych: dostawców wody, mediów itd..???
-- Dodano: 07 wrz 2016, 12:58 --
OK. Już znalazłem. Może coś z tego da się wydedukować.. Dywergencja z SP500 już jest i to spadkowa... http://www.marketwatch.com/investing/index/dju
-- Dodano: 07 wrz 2016, 12:58 --
OK. Już znalazłem. Może coś z tego da się wydedukować.. Dywergencja z SP500 już jest i to spadkowa... http://www.marketwatch.com/investing/index/dju
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2016, 12:59 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
@ Swieżak,
Tak, najlepiej szukać ekstremów, bo pod/nad nimi jest rynkowy SL.
Tak, najlepiej szukać ekstremów, bo pod/nad nimi jest rynkowy SL.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
- fxmagazine
- Stały bywalec
GBPUSD w ostatnim tygodniu obserwowaliśmy wyraźną reakcję popytu na okolice poziomu 1.290. Kurs po obronie tej strefy wyprowadził mocny impuls wzrostowy, co spowodowało, że na wykresie możemy dostrzec formację podwójnego dna. Jeśli popyt pokona opór (czerwony obszar) na poziomie 1,350 pojawi się szansa na wzrost do poziomu 1,411, wynikającego z zasięgu powyższej formacji.
Kurs po obronie strefy 1,306 wykonał mocny impuls wzrostowy, a aktualny opór jest na poziomie 1,347. W tym miejscu znajduje się geometria 1:1 (FE100) oraz lokalne szczyty, na który kurs może zareagować.
Kurs po obronie strefy 1,306 wykonał mocny impuls wzrostowy, a aktualny opór jest na poziomie 1,347. W tym miejscu znajduje się geometria 1:1 (FE100) oraz lokalne szczyty, na który kurs może zareagować.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2016, 13:07 przez fxmagazine, łącznie zmieniany 1 raz.