DayTrading: Piątek 02.09.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 wrz 2016, 00:00

Wzrost
4
29%
Bez zmian
5
36%
Spadek
5
36%

Liczba głosów: 14

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 02.09.2016

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

DavidFx pisze:
pr7emo pisze:to po ile będą surowce kiedy podniosą stopy? w związku z tym udało się funtowi z dobrymi danymi w bieżącym okresie, nie powinno być przelewania z wiaderka do wiaderka...?
surowce mocno w gore gdzies musza ulokowac gruba kase przy podniesionych stopach jedyna alternatywa na stan dzisiejszy jest zloto ropa miedz.... :D tylko zastanawia mnie jedno gdzie upchaja te surowce z tak wysoka cena skoro chiny zwalniaja na potege :p
matematycznie to mianownik w wycenie surowca obniży jego wartość kiedy podniosą stopy i to umocni dolara
ale kiedy podniesienie stóp na przekór odpali okres wzrostu cen surowców to kapitał może popłynąć w surowce niż w lokatę oprocentowania dolara, ciekawie będzie w każdym razie jak podniosą, będzie zupełnie nowy etap zachowania wykresów

Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

DavidFx pisze:
simon000111 pisze:Ujek odpalił rakietę, że nawet nie ma jak się podłączyć, a farciarz narzekał, że nic nie na nim nie dzieje
co do ujka najciekawsze bylo to ze zaba prognozowal spadki a wylecial w kosmos to mnie zaskoczylo ze zaba sie tak pomylil :p
do tej pory jestem w glebokim szoku myslalem ze jest nieomylny :D
Na UJ miałeś zwierzaka BAT w dość nietypowej formie -nie wszystko da się przewidzieć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

i rozpoczło się, ale emocje

Zablokowany