DayTrading: Piątek 02.09.2016
Re: DayTrading: Piątek 02.09.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
ja nie jestem wrózbitą, tak jak Ci napisałem w sobote obserwacja szczególnie zachowania indeksów, mogą dać odpowiedź co do par walutowych,DavidFx pisze:Tomaszu czyli spadki na GJ?
popołudniowe dane amerykanskie nie sa jeszcze uwzglednione przez azje i cześciowo europe
to jaki sens jest rozliczac fale jesli to nie daje zadnej odpowiedzi czy gora czy dolTomasz196407 pisze:ja nie jestem wrózbitą, tak jak Ci napisałem w sobote obserwacja szczególnie zachowania indeksów, mogą dać odpowiedź co do par walutowych,DavidFx pisze:Tomaszu czyli spadki na GJ?
popołudniowe dane amerykanskie nie sa jeszcze uwzglednione przez azje i cześciowo europe

chyba ze dla hobby poprostu

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
lepiej strzelaćDavidFx pisze:to jaki sens jest rozliczac fale jesli to nie daje zadnej odpowiedzi czy gora czy dolTomasz196407 pisze:ja nie jestem wrózbitą, tak jak Ci napisałem w sobote obserwacja szczególnie zachowania indeksów, mogą dać odpowiedź co do par walutowych,DavidFx pisze:Tomaszu czyli spadki na GJ?
Dawidzie najpierw wypytujesz mnie o rozliczenia, potem negujesz wiec jak to jest z Tobą,?
@Karnak(bo nie moge dopisać do postu)
czy ja Ci sie pytam o Twoje wejścia//?

juz nieraz pisałem ;
No właśnie, jak zajmujesz pozycje pod te fale?

impulsy-fala 3
korekty fala c
zygzaki fala c
formacje świecowe, wskaźniki , kanały ,
tyle w temacie,
Niech każdy najlepiej opisze swoja straegie ale chyba nie tu na DT, i bedzie dobrze
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2016, 11:16 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
No właśnie, jak zajmujesz pozycje pod te fale?DavidFx pisze:to jaki sens jest rozliczac fale jesli to nie daje zadnej odpowiedzi czy gora czy dolTomasz196407 pisze:ja nie jestem wrózbitą, tak jak Ci napisałem w sobote obserwacja szczególnie zachowania indeksów, mogą dać odpowiedź co do par walutowych,DavidFx pisze:Tomaszu czyli spadki na GJ?

kierunek ceny odczytuje sie wykresu. z jakims tam prawdopodobienstwiem. I żadne malunki w tym nie pomogą. A raczej zaszkodzą.
rzeznik rosnie? rosnie - wiec po co szukacie S.
ja robie tak, że sobie rozrysowuje trend na fibo lub DSWS. I widze daną falę na danym TFie. Jak jest rysowana.
I tyle.
ja robie tak, że sobie rozrysowuje trend na fibo lub DSWS. I widze daną falę na danym TFie. Jak jest rysowana.
I tyle.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
pokaz nam to na fibo te falehighend pisze:kierunek ceny odczytuje sie wykresu. z jakims tam prawdopodobienstwiem. I żadne malunki w tym nie pomogą. A raczej zaszkodzą.
I tyle.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
I wszystko jasne, gusłami się zajmujesz. szatan Ciebie opamiętał, znam dobrego księdza egzorcystę! On Ci pomożekarnak pisze:To może coś z kosmosu?
Polecam szczególnie zapoznanie się z teorią wewnętrznego kosmosu:
http://kosmos.pl/
-- Dodano: 04 wrz 2016, 11:29 --
Wrzucaj fotkę, - nie wiem co masz na myśliTomasz196407 pisze: co do EU nie wiem czemu tak uważacie??
Bemowo1 moim zdaniem tam jest 1-2 i i-ii,
chyba ze to jest 535 i dalej korekcyjnie w bok
przydalby sie jakis ksiadz egzorcysta aby poblogoslawil nam te forum aby 100% zarabialo 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!