DayTrading: Piątek 02.09.2016
Re: DayTrading: Piątek 02.09.2016
już myślałem że usdjpy chciał posłusznie na południe, ale byki przyszły.. hahaa
Popłynąłeś na rzeźniku ?Farciarz pisze:Żegnam, to moj ostattni wpis
powodzenia Pany...

The only way is up
Jeszcze dla niewiernych Tomaszów (Tomek to nie do Ciebie)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
jak ja lubie sie z Toba zgadzać,Bemowo1 pisze:Jeszcze dla niewiernych Tomaszów (Tomek to nie do Ciebie)

- pl-samurai
- Pasjonat
Wesoly trading zawsze sie tak konczy. A mogl zarobic fortune. Szansa 50 na 50.TsunamiPL pisze:Popłynąłeś na rzeźniku ?Farciarz pisze:Żegnam, to moj ostattni wpis
powodzenia Pany...
po tym co odwalili w koncowce tego tygodnia nastepny tydzien zapowiada sie wysmienicie 
Farciarz nie poddawaj sie to najgorsza rzecz jaka mozesz zrobic sam sobie
kazdy sie myli daj spokuj niech pierwszy rzuci kamien ten kto sie nigdy nie pomylil nie ma takiego uwierz mi
mi sie tam podoba twoj trading jest z jajami nie to co niektorzy 10 pips i zamykaja ze strachu ze im to rynek zaraz zabierze
tacy pseudotraderzy to sciemniacze za to Ty jestes Prawdziwym Traderem Ligi Światowej!

kazdy sie myli daj spokuj niech pierwszy rzuci kamien ten kto sie nigdy nie pomylil nie ma takiego uwierz mi

mi sie tam podoba twoj trading jest z jajami nie to co niektorzy 10 pips i zamykaja ze strachu ze im to rynek zaraz zabierze

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
- Fanatyk
DavidFx pisze:po tym co odwalili w koncowce tego tygodnia nastepny tydzien zapowiada sie wysmienicie
kazdy sie myli daj spokuj niech pierwszy rzuci kamien ten kto sie nigdy nie pomylil nie ma takiego uwierz mi![]()
mi sie tam podoba twoj trading jest z jajami nie to co niektorzy 10 pips i zamykaja ze strachu ze im to rynek zaraz zabierzetacy pseudotraderzy to sciemniacze za to Ty jestes Prawdziwym Traderem Ligi Światowej!
![]()

Dawid czy nie lepiej w ciszy i spokoju robić swoje,
niż się wymądrzać na ogóle?
popatrz no na te wti, bo nikt nic nie pisze o niej, i Rafała nie ma
Tomasz196407 pisze:DavidFx pisze:po tym co odwalili w koncowce tego tygodnia nastepny tydzien zapowiada sie wysmienicie
kazdy sie myli daj spokuj niech pierwszy rzuci kamien ten kto sie nigdy nie pomylil nie ma takiego uwierz mi![]()
mi sie tam podoba twoj trading jest z jajami nie to co niektorzy 10 pips i zamykaja ze strachu ze im to rynek zaraz zabierzetacy pseudotraderzy to sciemniacze za to Ty jestes Prawdziwym Traderem Ligi Światowej!
![]()
![]()

motywuje kolege do Powstania bo jak ja tego nie zrobie to kto inny to uczniTomasz196407 pisze:DavidFx pisze:po tym co odwalili w koncowce tego tygodnia nastepny tydzien zapowiada sie wysmienicie
![]()
![]()

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
A co takiego odwalili w końcówce?DavidFx pisze:po tym co odwalili w koncowce tego tygodnia nastepny tydzien zapowiada sie wysmienicie
A, że następny tydzień zapowiada się wyśmienicie to prawda, mało tego zapowiada się wybornie i pysznie