hmm czemu?Caldeborn pisze:Na 97.22Kraku pisze:Po przebiciu TL na dziennnym usdjpy jak sądzicie gdzie się zatrzyma?
DayTrading: Piątek 02.09.2016
Re: DayTrading: Piątek 02.09.2016
jak tam funcik d***y pourywał niektórym?
łapacze eSek na rzeźniku, hahaha.....

funt był do piachu. I może już nie być. Zobaczymy.
łapacze eSek na rzeźniku, hahaha.....

funt był do piachu. I może już nie być. Zobaczymy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
zgodnie z tym co pisałem jestem niedźwiedziem, a w przyszłym tygodniu jeszcze większym niedźwiedziem zamierzam być
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie ma sensu tak wcześnie i zdecydowanie się opowiadać po stronie miśka, bo możesz mieć nie miłą niespodziankę.Bemowo1 pisze:zgodnie z tym co pisałem jestem niedźwiedziem, a w przyszłym tygodniu jeszcze większym niedźwiedziem zamierzam być
Ja np. poluję teraz na tłuste L.na EDku.

Mógłbyś te taśmy wrzucić na 4H?Bemowo1 pisze:zgodnie z tym co pisałem jestem niedźwiedziem, a w przyszłym tygodniu jeszcze większym niedźwiedziem zamierzam być
Dzięki,
pzdr
belon pisze:Mógłbyś te taśmy wrzucić na 4H?Bemowo1 pisze:zgodnie z tym co pisałem jestem niedźwiedziem, a w przyszłym tygodniu jeszcze większym niedźwiedziem zamierzam być
Dzięki,
pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Ok, dzięki: wygląda na to, że jeszcze dzisaj podeptamy 1.1130 albo niżej.Bemowo1 pisze:belon pisze:Mógłbyś te taśmy wrzucić na 4H?Bemowo1 pisze:zgodnie z tym co pisałem jestem niedźwiedziem, a w przyszłym tygodniu jeszcze większym niedźwiedziem zamierzam być
Dzięki,
pzdr
pzdr
I am coming from the grave and I say YES YOU CAN
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
H4 - na ten moment równowaga sił, ale! Wyjście nad taśme zakończyło się zwałą ! Więc co dalej może być? - Jeszcze większa zwałabelon pisze:
Ok, dzięki: wygląda na to, że jeszcze dzisaj podeptamy 1.1130 albo niżej.
pzdr