ale i tak rzeznik musi spasc

i po co ja tu mam cokolwiek pisać? koleś pisze o S na rzezniku od 134, a mamy 137DavidFx pisze:wywalilo niezle rzeznika znajac Farciarza pewnie kisil pozycje a teraz nastapilo wyzerownie total
Ach, te zyczenia! Przeciez tu rozdaja podarkow!!DavidFx pisze:wywalilo niezle rzeznika znajac Farciarza pewnie kisil pozycje a teraz nastapilo wyzerownie total
Ilustracja:warmia pisze:Scenariusz 3-ci najbardziej prawdopodobny:Świeżak44 pisze:Trzeba przypilnować , ale wskaźniki wskazuja na spadek w krótkiej perspektywie..
-- Dodano: 01 wrz 2016, 08:36 --
Jak nie wybiją tej bandy teraz to zjadą może nawet do 10470 gdzieś. Czyli dwa scenariusze na dziś.
1. Nie dają rady na stałe przekroczyć ponad 10630 więc spadną do ~10500
2. Wybijaja w górę jak rakieta do 10650 i potem może na nowe szczyty. (mniej prawdopodobne)
Jeszcze przez +/- godzine będą nęcic leszcza, a potem go odłowią( tj. wróca do dominujacego wczoraj ruchu).
true, true...nikt sie nie obraża. Każdy podejmuje swoje decyzje i to jest piękne. Co prawda uwaliłem dziś trochę konta ale to tylko moja wina:)DavidFx pisze:mowicie z poziomu jakbyscie zawsze bezblednie wchodzili i na kazdej pozycji osiagali 1000%
oj, wypraszam sobie....highend pisze: i po co ja tu mam cokolwiek pisać? koleś pisze o S na rzezniku od 134, a mamy 137
forum ssie poziomem.
na tej przynęcie dzisiaj 40 wziąłemwarmia pisze:
Ilustracja: