rzeznik UP do 142, a potem zobaczymy
ogolnie dwa dolki blisko 129-130 byly
czas rosnąć:), moze na nowe maxy...
DayTrading: Środa 31.08.2016
Re: DayTrading: Środa 31.08.2016
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Highend rzeźnik może zrobi przystanek przy 139 co o tym myślisz?
A co to ma znaczyc Highend, cały dzien Ciebie tutaj nie bylo!?highend pisze:rzeznik UP do 142, a potem zobaczymy
ogolnie dwa dolki blisko 129-130 byly
czas rosnąć:), moze na nowe maxy...
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Chyba sobie kupie tablet i będę tradował w pociągu. Niestety o 16.00 sporo się dzieje ostatnio.. Miałem racje, DAX jednak spadł, ale nie padł. Sp500 ciągnie to w dół. Co gorsze, tak jakby się powoli rozpędzali.. Inna sprawa, że ten układ DAX-a i to wybicie kanały spadkowego widoczne na H4 może być jak fraktal i przepowiedzieć przyszłość całego DAX-a na D1. Badzo ciekawe gdzie teraz pójdą.
Spodobało mi się to skalpowanie. Coś w tym jest, podążać za wykresem i tylko reagować na naturalne ruchy przy wsparciach i oporach, kierując sie dobrymi wskaźnikami. Nie trzeba kombinować, przewidywać co zrobia za kilka godzin..itp. To dobra strategia. Tylko jestsze udoskonalić technikę, żeby udanych/nieudanych wejść było więcej niż 2/1. Tyle gdzieś dziś miałem. Na pewno bezpieczniejsze niż zakładanie się z rynkiem na dużych lotach.
PS.
Spodobało mi się to skalpowanie. Coś w tym jest, podążać za wykresem i tylko reagować na naturalne ruchy przy wsparciach i oporach, kierując sie dobrymi wskaźnikami. Nie trzeba kombinować, przewidywać co zrobia za kilka godzin..itp. To dobra strategia. Tylko jestsze udoskonalić technikę, żeby udanych/nieudanych wejść było więcej niż 2/1. Tyle gdzieś dziś miałem. Na pewno bezpieczniejsze niż zakładanie się z rynkiem na dużych lotach.
PS.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
ale smęty, a jutro rozpoczynamy rysowanie knota dla nowej miesięcznej świecy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A co ja widzę?? Czyżby DAX znalazł sobie nową linięwzrostową? Jeśli tak to jutro z rana UUUUPPPPPPPPPPPPPP..
-- Dodano: 31 sie 2016, 23:07 --
Ta zielona oczywiście.. Ocywiście mogą ją złamać, ale zobaczymy.
Świeżak44 pisze:A co ja widzę?? Czyżby DAX znalazł sobie nową linięwzrostową? Jeśli tak to jutro z rana UUUUPPPPPPPPPPPPPP..
Nic to nie dąło. Dalej zapisuje się ze wskaźnikami.