-- Dodano: 25 sie 2016, 18:54 --
To się kasę zarabia, zar mój ulubiony, najukochańszy

xdog analizujesz złoto i srebro? RazemxhDog pisze:A na M5 gbp/jpy orgr się wymalowywuje
noc nieprzespana przyjacielu mój/?DavidFx pisze:wyglada na to ze przez noc uderzy w dolna bande trojkata
dobrze mówiłeś, że będzie okazja kupić funta taniutko po 20stejxhDog pisze:Może być, ale poczekam do 20:00-20:30Farciarz pisze:funt urośnie, no co wy? trzeba go kupować teraz
PS kabla nie mam, ale skoro rzeźnik urośnie to kabel też, jest na minimach dnia, wiec to najlepszy moment na zakup, jest bardzo tanio
serio gadam, jutro niejeden będzie sobie pluł w twarz, że funta nie kupił terazpełna powaga
trochę naciągana ta opowieśćDavidFx pisze:wyglada na to ze przez noc uderzy w dolna bande trojkata
Nie analizuje srebra. Jego wykres może z raz widziałem. Jakoś tak po prostu nigdy się nim nie interesowałemTomasz196407 pisze:xdog analizujesz złoto i srebro? RazemxhDog pisze:A na M5 gbp/jpy orgr się wymalowywuje
zawsze srebro wyprzedzało ruchami złoto, dlatego pytam,xhDog pisze:Nie analizuje srebra. Jego wykres może z raz widziałem. Jakoś tak po prostu nigdy się nim nie interesowałemTomasz196407 pisze:xdog analizujesz złoto i srebro? RazemxhDog pisze:A na M5 gbp/jpy orgr się wymalowywuje
grubymi nicmi szytaFarciarz pisze:
trochę naciągana ta opowieść
nim kogut zapieje 3 razy ja sie obudze i zobacze rzeznika na samym dolku wyjde z pozycji sell i odpale longiTomasz196407 pisze:noc nieprzespana przyjacielu mój/?DavidFx pisze:wyglada na to ze przez noc uderzy w dolna bande trojkata
Farciarz pisze:@ David
Zakładam, że obecne transakcje, które posiadasz, zakończysz ze stratą.. dużą stratą![]()
....zanim kogut zapieje