DayTrading: Wtorek 23.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 23.08.2016
I juz wyszedłem, bo dalej może byc różnie.. w USA straszne spadki się szykuja na H4.. na M30 i H1 tez niebezpiecznie..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
gbp/jpy da najlepiej zarobić na L, coś wiecie, już się mówi, że funt zrobi psikusafxmagazine pisze:GBPUSD - na wykresie interwału H4 widzimy, że rynek po raz drugi atakuje poziom oporu wyznaczony przez układ overbalance. Po pierwszym teście kurs został sprowadzony w okolice wsparcia przy poziomie 1,305. Wybicie układu overbalance dałoby silny sygnał kontynuacji wzrostów.
Jeśli wzrosty będą kontynuowane to na interwale dziennym pojawi się szansa na rozegranie formacji podwójnego dołka. Aby tak się stało konieczne jest przebicie oporu przy poziomie 1,348.
ja za wcześnie powchodziłem w kolejne L-ki i ciągnę stratę, proszę mnie nie straszyć, albo ten Pan z zejściem do 75, zawałpl-samurai pisze:Ujek leci - decydujaca chwila. Duzi maja S

Ostatnio zmieniony 23 sie 2016, 14:53 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
słusznieŚwieżak44 pisze:I juz wyszedłem, bo dalej może byc różnie.. w USA straszne spadki się szykuja na H4.. na M30 i H1 tez niebezpiecznie..

spodziewaj się niespodziewanego
15:45 - wstępny PMI dla przemysłu z USA
16:00 - sprzedaż nowych domów w USA za lipiec
w tym pierwszym oczekiwany jest spadek o 0.2 pkt.
w tym drugim tez spadek
to jest dopiero niespodzianka jak bedzie inaczej,
złoto wystrzeliło a inne na razie nie,
Ostatnio zmieniony 23 sie 2016, 15:20 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
Spodziewam się jeszcze podciągnięcia DAX-a, a potem doją stany do głosu.. Tam na H4 czai się zwała i tak by to wyglądało, że Sp500 skorekci się jako ostatni po ropie i indeksach. Czyli standardowa kolejność. Teraz cała sztuka złapac dobrą S.Tomasz196407 pisze:słusznieŚwieżak44 pisze:I juz wyszedłem, bo dalej może byc różnie.. w USA straszne spadki się szykuja na H4.. na M30 i H1 tez niebezpiecznie..![]()
spodziewaj się niespodziewanego
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
jeśli funt to zrobi na rzeźniku jest szansa na 2000pips, zobaczcie kabla co robi, siła na wskaźnikach, to może byc poczatek potężnego ruchu, i na UJKU żadni duzi nie mają S, ujek też poleci w górę, jena pogrzebią totalnie
coś się mówi miedzy traderami o funcie
PS. teraz ma to sens, dlatego UJEK stoi, przecież tutaj jest ewidentne L, formacja odwrócenia trendu zrealizowana, stoi, bo grubi funty kupują, tam będzie można jeszcze więcej zarobić, teraz jasne
@ DavidFX zrzuć te loty na funta, nie szoruj podłogi na edku
coś się mówi miedzy traderami o funcie
PS. teraz ma to sens, dlatego UJEK stoi, przecież tutaj jest ewidentne L, formacja odwrócenia trendu zrealizowana, stoi, bo grubi funty kupują, tam będzie można jeszcze więcej zarobić, teraz jasne

@ DavidFX zrzuć te loty na funta, nie szoruj podłogi na edku

Ostatnio zmieniony 23 sie 2016, 15:16 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Co Wy wszyscy dziś o tym funcie gadacie. Jakieś przecieki macie
?

There is only one side of the market and it is not the bull side or the bear side, but the right side.
Jesse Livermore
Jesse Livermore
Farciarz po co sie rozmieniac na drobne- niech bedzie 5000 pips ...
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

Dla mnie nie ma sygnału na kupowanie...usd czy GBP do jena....ale oczywiscie to może się zmienić w każdej chwili:)
To zamiast komentarzafxmagazine pisze:GBPUSD - na wykresie interwału H4 widzimy, że rynek po raz drugi atakuje poziom oporu wyznaczony przez układ overbalance. Po pierwszym teście kurs został sprowadzony w okolice wsparcia przy poziomie 1,305. Wybicie układu overbalance dałoby silny sygnał kontynuacji wzrostów.
Jeśli wzrosty będą kontynuowane to na interwale dziennym pojawi się szansa na rozegranie formacji podwójnego dołka. Aby tak się stało konieczne jest przebicie oporu przy poziomie 1,348.

Pisz częściej

Poniżej 10482 nie powinniśmy spaść. No nie wcześniej niż w przyszłym tygodniuŚwieżak44 pisze:I juz wyszedłem, bo dalej może byc różnie.. w USA straszne spadki się szykuja na H4.. na M30 i H1 tez niebezpiecznie..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.