Zgodnie z Ujkiem i GBP. To chyba wiadome co jest grane.Farciarz pisze:marazm, tu mi lisizm, zaczynam analizować rzeźnika, bo funt ma dużą zmienność dziś...jakieś pomysły
cosik zainwestuje
DayTrading: Wtorek 23.08.2016
Re: DayTrading: Wtorek 23.08.2016
The only way is up
Połap pokemonyFarciarz pisze:jakieś pomysły

EU (aktu); jeżeli przejdziemy 1.1350 korekta od poziomu +- 1.1370/1.1380:
pzdrRe: DayTrading: Wtorek 23.08.2016
GBP/JPY LTsunamiPL pisze:Zgodnie z Ujkiem i GBP. To chyba wiadome co jest grane.Farciarz pisze:marazm, tu mi lisizm, zaczynam analizować rzeźnika, bo funt ma dużą zmienność dziś...jakieś pomysły
cosik zainwestuje
Kabel wcale nie wygląda na S, tylko na L na moje, funt jest w sile
na USD/JPY też L-ki
Jena pokopią, ale euro nie ma na tyle siły aby edek miał jakieś silne wzrosty, tu będzie marazm pro spadkowy
Coś się grubo szykuje na funcie, tutaj jest kasa, zanim USD ruszy na całego
PS. Jakbym miał zrobić hierarchie walut to według najsilniejszego na dzisiejszą sesje USA
GBP
USD
EUR
JPY
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jesli chodzi o GBP.
Na nic się zda udany sezon grillowy, rewelacyjna pogoda etc, etc.
To tylko chwilowa poprawa sentymentów, bowiem z tyłu głowy jest wyrazna zapowiedz kolejnego luzowania przez Bank Anglii.
Funtowi na chwile obecna brakuje konkretnych argumentow by poleciec do góry.
Na nic się zda udany sezon grillowy, rewelacyjna pogoda etc, etc.
To tylko chwilowa poprawa sentymentów, bowiem z tyłu głowy jest wyrazna zapowiedz kolejnego luzowania przez Bank Anglii.
Funtowi na chwile obecna brakuje konkretnych argumentow by poleciec do góry.
"na chuj ja gram tą parą, kiedy w końcu wydaję się że będzie koretka to on jeszcze wyżej.... a jak jest korekta to nie gram.
pierdolony"
pierdolony"

-
- Fanatyk
Dawid jak tam elki, juz nie masz gdzie chować tych baksów? daj podziel sie 
GJ

GJ
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Farciarz ile miałeś na UJku. z 70 pipsów zysku i nie zamknąłeś ? 

The only way is up
2 wielbłądy i córa, dla tego co wytłumaczy mi na m5 i m1 dlaczego edek czekał ze spadkiem aż do prawie 11, tylko bez numerów typu "luka", "pin" "opór" "wsparcie" "nietoperz" "koza" albo podobnych wytworów, bo nie oto mi chodzi. Interesuje mnie ten konkretny moment dziś od 7rano do 11.00 E/U wskaźnik liniowy, wystarczy nazwa co użyć, z góry dziękuje bardzo mocno[/quote]
Corke zatrzymaj wielblady wyslij do OL.
Tak jak chciales na m5. Niebieskie to BB100. Wznoszace okazja na L opadajace na S. Zmiana trendu pod, nad biala, breakout nad czerwona. Obliczenie zasiegu w systemie 1/8. Jezeli trend do dolu linia 0.250 max i musza zjechac ponizej 0.750. Dlaczego pojechali nad biala? Bo sam bys tam pojechal po pokonaniu 0.750 wczoraj. Jezeli pokonaja piatkowy H to zasieg jest na 1394-1418 na ta chwile. Powodzenia
Corke zatrzymaj wielblady wyslij do OL.
Tak jak chciales na m5. Niebieskie to BB100. Wznoszace okazja na L opadajace na S. Zmiana trendu pod, nad biala, breakout nad czerwona. Obliczenie zasiegu w systemie 1/8. Jezeli trend do dolu linia 0.250 max i musza zjechac ponizej 0.750. Dlaczego pojechali nad biala? Bo sam bys tam pojechal po pokonaniu 0.750 wczoraj. Jezeli pokonaja piatkowy H to zasieg jest na 1394-1418 na ta chwile. Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zamknąłem jedną, tę po luce, mam teraz kolejne, teraz jest idealny moment do kupna GBP/JPY 131,89, po małej korekcieTsunamiPL pisze:Farciarz ile miałeś na UJku. z 70 pipsów zysku i nie zamknąłeś ?
Caldeborn - zrobiłem screeny, żeby nie znikło, muszę to przeanalizować w spokoju
Ostatnio zmieniony 23 sie 2016, 14:01 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- pl-samurai
- Pasjonat
Cos mi sie wydaje ze na USD/JPY zaraz bedzie zwala ponizej 100 - kolejny raz nie moze odbic znaczaco powyzej. Wraca ciagle.