DayTrading: Poniedziałek 22.08.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.08.2016
Zaraz będzie drugi dołek na dAX-ie..i potem juz tylko w górę.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
nie daj się nabrać na luki i RGr-y wymysł MATRIXA, free your mind i kupuj zielone. Jak się stracha to melisę można popićBemowo1 pisze:gdyby nie luka na ujku miałbym L

PS. cały detal już nabity w butelkę, bardzo są przekonujący

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Jakim depo chcesz grać 1lotem na Daxie ?Świeżak44 pisze:Zaraz będzie drugi dołek na dAX-ie..i potem juz tylko w górę.
The only way is up
Jak tu dzień zakończymy to będę wiedział co dalejFarciarz pisze:nie daj się nabrać na luki i RGr-y wymysł MATRIXA, free your mind i kupuj zielone. Jak się stracha to melisę można popićBemowo1 pisze:gdyby nie luka na ujku miałbym L![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Możesz zagrać L pod to przez Ciebie spodziewane zakończenieBemowo1 pisze:Jak tu dzień zakończymy to będę wiedział co dalejFarciarz pisze:nie daj się nabrać na luki i RGr-y wymysł MATRIXA, free your mind i kupuj zielone. Jak się stracha to melisę można popićBemowo1 pisze:gdyby nie luka na ujku miałbym L![]()

Może jutro, dzisiaj konsola - brak kluczowych macrokarnak pisze: Możesz zagrać L pod to przez Ciebie spodziewane zakończenie![]()
![]()
Cały myk w tym, że większość leszczy ma już L-ki na kablu i edku, włazili odpowiednio na 1.3300 i 1.1350 na fali emisji procentowej tabelki porównania S do L przez broków, myśląc, że będą przycinać, wkrótce po impulsie USD ich ostatnie nadzieje odrobienia strat zostaną im odebrane...
PS. po prostu dotrze do nich, że zostali oszukani
Osobiście, gdybym miał L-ki ze szczytu edka i kabla, z okolic 1.3300 i 1.1350, i miał już pełne pory strachu, teraz bym hedźował, powiedziałbym sobie dość, raz zrobię coś wbrew sobie i nie będę cały czas patrzył na malejące depo i liczył na odbicie, to będzie mój pierwszy ruch grania wbrew temu co czuję i myślę
PS. po prostu dotrze do nich, że zostali oszukani

Osobiście, gdybym miał L-ki ze szczytu edka i kabla, z okolic 1.3300 i 1.1350, i miał już pełne pory strachu, teraz bym hedźował, powiedziałbym sobie dość, raz zrobię coś wbrew sobie i nie będę cały czas patrzył na malejące depo i liczył na odbicie, to będzie mój pierwszy ruch grania wbrew temu co czuję i myślę
Ostatnio zmieniony 22 sie 2016, 14:20 przez Farciarz, łącznie zmieniany 2 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
Coś się juz nie zgadza.. trzeba się wstrzymać z L na Daxie.. 
-- Dodano: 22 sie 2016, 13:59 --
Co wam powiem, to wam powiem ale USD/PLN w dół SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss...

-- Dodano: 22 sie 2016, 13:59 --
Co wam powiem, to wam powiem ale USD/PLN w dół SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss...
- harymilloki
- Maniak
No to zaczynamy ...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
DAX zaczyna wywalać.. Możliwy jakis jeszcze mały dołeczek, ale kierunek jest juz UPPPPPPPPPPP Może to nie jest idealny setup, ale musi pójść w górę..
-- Dodano: 22 sie 2016, 14:34 --
Będzie wywalać , bo w USA jest setup wzrostowy.. Dax zleciał bez sensu..
-- Dodano: 22 sie 2016, 14:34 --
Będzie wywalać , bo w USA jest setup wzrostowy.. Dax zleciał bez sensu..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.