DayTrading: Piątek 19.08.2016
Re: DayTrading: Piątek 19.08.2016
ja widzę dobry moment do eSek na usdjpy

U/J kolejny beton, to samo co wczoraj edek, tylko że w odwrotną stronę, kazdy patrzy za l a on zjedzie na sam dółbelon pisze:UJ - dwa poziomy do przejscia: czerwona LT i 100.70: potem do 104 nie powinno byc problemów.
pzdr

-- Dodano: pt 19-08-2016, 8:55 --
A to zalezy na ile pikoli grasz, ale może tak być ze zjedzie na dzisiejszy dołek i jeszcze raz zawróci w górę, ale to oczywiscie gra nie warta świeczki na tym betonie, w dół też jest ciezko chyba ze ktoś jedzie bez SL.pr7emo pisze:ja widzę dobry moment do eSek na usdjpy
Dwa wykresy pokazuja dlaczego S w tym miejscu i ewentualny zasieg 1.1102-1.1168 jezeli 1.13 pozwoli. M1 gdzie szukac L jezeli ruch bedzie wygasac przed 1.13 prostokat a kolko to miejsce na dodatkowe S. Powodzenia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

byle do przodu z equitykolbi123 pisze:A to zalezy na ile pikoli grasz, ale może tak być ze zjedzie na dzisiejszy dołek i jeszcze raz zawróci w górę, ale to oczywiscie gra nie warta świeczki na tym betonie, w dół też jest ciezko chyba ze ktoś jedzie bez SL.pr7emo pisze:ja widzę dobry moment do eSek na usdjpy

Ostatnio zmieniony 19 sie 2016, 10:19 przez Farciarz, łącznie zmieniany 1 raz.

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
						EKIPA NIE DO POKONANIA.
Na DAX-ie jak zwykle nie ten scenariusz...  Musze sie zastanowic gdzie popełniłem błąd..Zlecieli nawet bez testu tego poziomu.. masakra.
 Musze sie zastanowic gdzie popełniłem błąd..Zlecieli nawet bez testu tego poziomu.. masakra.

Musze sie zastanowic gdzie popełniłem błąd..Zlecieli nawet bez testu tego poziomu.. masakra.
 Musze sie zastanowic gdzie popełniłem błąd..Zlecieli nawet bez testu tego poziomu.. masakra.To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
						- 

simon000111
- Pasjonat 
spojrzałem na daxa. Odpal sobie W i przeciągnij dwie linie. idą po restetŚwieżak44 pisze:Na DAX-ie jak zwykle nie ten scenariusz...Musze sie zastanowic gdzie popełniłem błąd..Zlecieli nawet bez testu tego poziomu.. masakra.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
na tym etapie eurusd już trudniej wchodzić w eSkę, żałuję iż nie wykorzystałem cofnięcia godzinę temu 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 19 sie 2016, 10:22 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.

- harymilloki
- Maniak 
Może cos w tym jest ... Analizuj sam
 Nie z gotowców
 Nie z gotowców 
"cierpliwość popłaca..." 
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
						"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- 

simon000111
- Pasjonat 
Na kangurze byczki rozjechane, ale wygląda że to jeszcze nie koniec. Następny postój 0,75

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.